середа, 06 березня 2013 12:21

Рабинович підозрює, що його машину могли підірвати націоналісти, або представники влади

Рабинович підозрює, що його машину могли підірвати націоналісти, або представники влади
Фото: prosport-ru.tsn.ua

Вадим Рабинович, відомий бізнесмен, сьогодні назвав 2 версії замаху на себе, який стався у понеділок, 4 березня. За першою версією, це націоналісти, від яких щодня отримує по декілька погроз. Каже, що листи кидають у поштову скриньку і на них зазначені зворотні адреси. Правоохоронці на це не реагують. За другою версією, представникам нинішньої влади дуже цікавий міжнародний телевізійний канал, яким володіє Рабинович. Він має назву "JN-1".

"До мене приходив Андрій Деркач (помічник прем'єр-міністра) і сказав: "Ти ж знаєш, яка ми сила. Коли ти працював, мій батько був головою СБУ. Ми вважаємо, що ти нам ще винний". Таким же чином раніше він забрав у мене канал "Ера". Пообіцяв повернути після виборів, але не повернув", - сказав бізнесмен.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В машину столичного бізнесмена Рабиновича кинули вибухівку

Рабинович зазначає, що немає в Україні ніякого бізнесу взагалі. Він не є прихильником ні опозиції, ні провладних структур. Каже, що взагалі немає ворогів: ні з минулого, ні з теперішнього часу.

"У той же день, коли до мене приходив Деркач, я написав заяву у Генпрокуратуру. Реакції немає взагалі ніякої. Можливо, лист десь загубився дорогою, тому кажу про це ще раз при журналістах. Міліції після вибуху про це теж казав. Також ніякої реакції. Тільки вчора дзвонили з райвідділу, питали, чи не маю телефон Деркача. І все", - додав він.

Вадим Рабинович підтвердив, що будь-кому, хто надасть інформацію про замах на нього, заплатить мільйон гривень. Пообіцяв назвати номер телефону. За яким можна телефонувати. Запевнив, що це буде повністю анонімно, але номеру не дав, можливо забув.

Зараз ви читаєте новину «Рабинович підозрює, що його машину могли підірвати націоналісти, або представники влади». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

59

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути