пʼятниця, 25 травня 2012 09:03

П'ятеро молодиків на Київщині зарізали жінку, дитину і важко поранили чоловіка

24 травня близько п'ятої години ранку у селищі Чабани Київської області в одному з приватних будинків спрацювала кнопка тривожної сигналізації Державної служби охорони. Найближчий до місця події наряд групи затримання ДСО негайно прибув за вказаною адресою.

Про це повідомили у прес-службі МВС у Київській області.

Зовнішній вигляд двоповерхового помешкання викликав підозру у правоохоронців, тож працівники ДСО викликали на допомогу додаткові сили підкріплення.

Автор: Фото: Прес-служба МВС
  Нападникам було від 15 до 22 років
Нападникам було від 15 до 22 років

"Несподівано, вибивши віконне скло, з будинку вистрибнув скривавлений чоловік та одразу втратив свідомість. Працівники Державної служби охорони проникли до примішення, злагодженими і професійними діями затримали п'ятьох невідомих осіб у масках.

При огляді помешкання на другому поверсі побачили труп 44-річної дружини власника будинку. У недобудованому гаражі на подвір'ї міліціонери знайшли мертвим 14-річного хлопчика, мешканця сусіднього будинку. На тілі дитини зафіксували 13 колото-різаних ран і перерізане горло", - розповіла Марія Синельникова з прес-служби МВС.

Потерпілого 59-річного господаря з численними колото-різаними ножовими пораненнями та ушкодженнями внутрішніх органів госпіталізували до Боярської лікарні. Саме він і встиг натиснути кнопку тривожної сигналізації Державної служби охорони.

"З'ясувалося, затриманим лише від 15 до 22 років. Причиною звірячого вбивства стали пошуки легкої наживи. З кишень затриманих правоохоронці вилучили 500 доларів США, близько 1600 євро і золоті прикраси. Також з місця події вилучили всі речові докази, серед яких два кухонні ножі, пневматичний пістолет, одяг підозрюваних та маски з прорізями для очей", - додали в міліції.

Автор: Фото: Прес-служба МВС
  Злочинці пішли на звіряче вбивство заради грошей
Злочинці пішли на звіряче вбивство заради грошей

На місці злочину працює слідчо-оперативна група міліції, встановлються всі обставини і мотиви вбивства.

За даним фактом порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого статтею 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Зараз ви читаєте новину «П'ятеро молодиків на Київщині зарізали жінку, дитину і важко поранили чоловіка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути