понеділок, 07 квітня 2014 16:55

П'ятеро киян побили педофіла, який призначив побачення 15-річному школяреві

П'ятеро киян побили педофіла, який призначив побачення 15-річному школяреві

6 квітня біля однієї зі столичних багатоповерхівок на вулиці Липківського п'ятеро молодих людей віком до 18 років влаштували судилище над 30-річним чоловіком.

Молодики спортивної зовнішності привернули увагу киян знущанням над чоловіком, який не чинив нападникам опору. Як повідомив Gazeta.ua мешканець сусіднього будинку пенсіонер Анатолій Петрович, хлопці заламували чоловікові руки, ображали і давали відчутні стусани, знімаючи дійство на камеру.

"Я саме йшов з магазину,коли побачив це все. Одна з жінок почала викликати міліцію, а ті хлопці її лише підтримали, кричали, що спіймали педофіла", – заявив пенсіонер.

За словами молодиків, спійманий ними чоловік прямував на підлаштоване побачення із 15-річним хлопчиком. Сам же бранець своєї вини не заперечував, і лише просив не бити його.

Втім, незважаючи на зізнання, прибулі на виклик міліціонери одразу відпустили чоловіка, затримавши замість нього молодиків. Київських "борців з педофілами" відвезли у відділок, для дачі пояснень.

Молоді люди зізналися, що є членами скандально відомого російського руху "оккупай-педофіляй". Його ідейний засновник неонацист Максим Марцинкевич, більш відомий як "Тесак" наразі перебуває у в'язниці за звинуваченням у закликах до національної ненависті та ворожнечі.

Зараз ви читаєте новину «П'ятеро киян побили педофіла, який призначив побачення 15-річному школяреві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути