понеділок, 07 листопада 2016 12:00

П`яний водій тікав від патрульних та розбив два авто
4

6 листопада у Києві під час втечі від патрульних поліцейських водій Mercedes-Benz розбив дві машини. Відмовлявся зупинитися після вимоги поліцейських, продовжував утікати з розбитим бампером. Порушника затримали та відвезли до поліцейського відділення.

Про це йдеться у повідомленні прес-служби столичної поліції.

На просп. Перемоги поліцейські переслідували Mercedes-Benz, водій якого порушував правила дорожнього руху.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 20 дітей потрапили в ДТП з автобусом

Після вимог правоохоронців зупинитися, пришвидшився. Про втікача поінформували ще кілька екіпажів. Вони заблокували порушника поблизу Індустріального моста. Mercedes наїхав на Daewoo Matiz та автомобіль патрульної поліції.

Із розбитим бампером він продовжував тікати. Їхав із двома пошкодженими колесами. За кількасот метрів Mercedes зупинився. Із автомобіля вибігли водій і пасажир. Почали втікати у бік бульв. Івана Лепсе.

Кілька поліцейських кинулися доганяти порушників. Інші надавали медичну допомогу чотирьом потерпілим із Daewoo Matiz. Утікачів затримали.

Водій відмовився від пояснень. Мав ознаки сп'яніння. На місці події працювали слідчі. Затриманих відвезли до Солом'янського відділку поліції.

За повідомленням dtp.kiev.ua, перевірка на драгері показала 1,82 проміле алкоголю. Водій пояснив, що в нього "болить зуб".

Цієї ночі у Києві сталася смертельна аварія - автомобіль збив чоловіка та 6-річного хлопчика. Дитину госпіталізували із тяжкими травмами, чоловік помер на місці пригоди. За словами очевидців, вони перебігали дорогу в недозволеному місці на спір.

Зараз ви читаєте новину «П`яний водій тікав від патрульних та розбив два авто». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути