середа, 29 серпня 2018 11:53

П'яний поліцейський збив на смерть двох чоловіків

П'яний поліцейський збив на смерть двох чоловіків
У селі Жарків Бродівського району Львівської області працівник поліції за кермом Renault Trafic на смерть збив 18-річного водія скутера та його пасажира, 19 років. Фото - Корреспондент.net

28 серпня о 23:50 у селі Жарків Бродівського району Львівської області сталася смертельна аварія. Працівник поліції за кермом Renault Trafic на смерть збив 18-річного водія скутера та його пасажира, 19 років.

Правоохоронець був напідпитку, повідомили у відділі комунікації поліції області.

"Попередньо встановлено, що на сільській дорозі відбулося зіткнення автомобіля та скутера. Внаслідок ДТП на місці події загинули 18-річний водій скутера та його 19-річний пасажир, мешканці Бродівського району. За кермом автомобіля поза службою знаходився працівник одного із підрозділів поліції Львівщини. За результатами медичного огляду встановлено, що він перебував у стані алкогольного сп'яніння", - повідомив начальник поліції Львівщини Валерій Середа.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "В комі за кермом" - водій встановив антирекорд

За цим фактом відкрито кримінальне провадження, розпочато службове розслідування. Матеріали розслідування будуть направлені до прокуратури.

Правопорушнику загрожує до 12 років в'язниці.

Проректор Національного університету "Одеська юридична академія" 54-річний Володимир Завальнюк за кермом Range Rover збив на смерть 28-річну жінку. Аварія трапилася на 292 кілометрі траси Київ-Одеса поблизу селища Криве Озеро.

Зараз ви читаєте новину «П'яний поліцейський збив на смерть двох чоловіків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути