вівторок, 24 листопада 2020 15:39

П'яний чоловік напав на медиків "швидкої" і покусав їх

П'яний чоловік напав на медиків "швидкої" і покусав їх
Миколаєві чоловікові стало погано і перехожі викликали йому швидку. Вже біля лікарні він напав на медиків і покусав Фото: zaporizhzhya.znaj.ua

У Миколаєві чоловікові стало погано і перехожі викликали йому "швидку". Уже біля лікарні він напав на медиків і покусав їх.

Інцидент стався сьогодні, на просп. Центральному, пише tsn.ua. Молодий чоловік впав без тями на тротуар біля світлофора. Очевидці викликали швидку допомогу і чекали її близько 30 хв. Вони намагалися зупинити кілька бригад, які проїжджали повз, але ті їхали далі. Коли медики прибули до них, пацієнт почав опритомнювати. Його забрали в лікарню.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік побив батька і з кулаками кидався на медиків "швидкої"

За словами завідувачки центральної оперативної диспетчерської Людмили Здобнікової, 1-й виклик медики отримали о 10:50, але за хвилину громадянин повідомив, що п'яний чоловік перейшов дорогу і не потребує допомоги. Об 11:12 на лінію 103 звернулися ще раз: цей чоловік впав без тями.

"Усі бригади були завантажені. Якщо там і проїжджали, то це були 2 машини, які перевозили пацієнтів з коронавірусом. Вийти вони не могли", - розповіла Людмила Здобнікова.

Уже біля лікарні чоловік влаштував бійку і покусав лікарів. На місце викликали патрульних, а ті - спеціалізовану бригаду швидкої допомоги.

"У нього було алкогольне сп'яніння. Бригаді довелося перебувати там пів години, чекаючи на поліцію і висновок спецбригади. Агресивними пацієнтами може займатися тільки правоохоронці. Вони мають їх зафіксувати", - сказала Здобнікова.

Жінка також підкреслила, що в місті всі бригади "швидких" завантажені викликами.

У Харкові чоловік, озброївшись 2 ножами, напав на працівників "швидкої". Інцидент стався в мікрорайоні Східний по вул. Електровозна.

Зараз ви читаєте новину «П'яний чоловік напав на медиків "швидкої" і покусав їх». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути