середа, 30 травня 2012 16:26

П'яні охоронці жорстоко побили в Києві учасників "Нічного орієнтування"

П'яні охоронці жорстоко побили в Києві учасників "Нічного орієнтування"

Під час проходження ділянки маршруту "Нічне орієнтування" в рамках проведення етапу Чемпіонату України зы спелеотехніки 2012, спелеологічного зльоту "Дніпровські кручі" в парковій зоні, Труханів острів, двоє спортсменів були жорстоко побиті невідомими.

Постраждали Денис Курта та Лілія Кіосєва, пишет speleoukraine.org.

"Етап "Нічне орієнтування" проходив на території Труханового острова з 00:00 по 2 годину в ніч з 26 на 27 травня 2012 року. На дистанції змагалися команди з різних міст України та команди з Республіки Білорусь, з Росії. Нас було двоє. Ми бігли грунтовою дорогою з картою, компасом і ліхтарями", - розповіла Лілія

За словами дівчини, в якийсь момент з'явилася машина (сріблястий "Гольф"), в ній сиділи 4-о чоловіків. Вона розповіла, що намагалися дати дорогу машині.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Вінниччині п'яні працівники СТО викрали автівку та побили даішника

"Але машина не зменшуючи швидкості поїхала на нас, куди б ми не пробували звернути, машина повертала і знову їхала на нас. З машини почали лунати п'яні крики. Один з чоловіків направив на нас пістолет", - згадує потерпіла.

Дівчина згадує, що вони вимкнули ліхтарі і побігли. Намагалися знайти допомогу, але марно.

"На жаль, мене знайшли першою і не розбираючись хто я і звідки почали бити ногами по обличчю і тілу. Відразу підбіг Денис і вони переключилися на нього, повалили і почали бити спочатку вдвох, потім втрьох. Кожен вважав своїм обов'язком вдарити. Далі нас потягли на освітлену дорогу вздовж паркану. Поставили на коліна, руки за голову, почали обшукувати. Весь цей час я намагалася пояснити, що ми спортсмени, у нас змагання, є відповідна документація, у нас на руках карти і компас, але нас ніхто не слухав і продовжували бити", - продовжує свою розповідь побита дівчина.

Як повідомляють очевидці, всі чоловіки були дуже п'яні.

"Далі вислухавши хто ми, сказали набрати організаторів змагань і вихопивши у мене телефон домовилися з ними про зустріч. Нас не відпускали. Через якийсь час повели до Пішохідного мосту на Труханів острів, там були наші хлопці, які викликали міліцію і швидку, нас забрали до лікарні", - повідомляє Кіосева.

У Дениса безліч синців на спині, накладено декілька швів на обличчі в районі ока, велика ґуля на голові . Болить голова і шия.

"Я не можу жувати, болить щелепа, голова і багато синців. У лікарні нам зробили обстеження, надали медичну допомогу, зафіксували побої, зробили аналізи на алкоголь, які підтвердили, що ми не вживали його ", - зазначила постраждала.

В даний час нападники на волі, їх бачили в парковій зоні в районі події.

"Нам і організаторам зльоту в ніч події погрожували фізичною розправою, журналістам же нападники і їх керівництво розповіли свою версію події, за якою ми на території, що охороняється нібито ламали споруджувальні об'єкти, а при наближенні до нас співробітників охоронної фірми люто на них накинулися з ножем, вони ж лише захищалися", - додала дівчина.

Зараз ви читаєте новину «П'яні охоронці жорстоко побили в Києві учасників "Нічного орієнтування"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути