пʼятниця, 18 листопада 2011 15:05

П'яні безхатченки підпалили багатоповерхівку у Рівному

П'яні безхатченки підпалили багатоповерхівку у Рівному

Трьох безхатченків врятували пожежники із задимленого підвалу будинку №14 на вулиці Шухевича у Рівному. Учора пізно ввечері чоловіки зайшли туди, щоб переночувати. На підлозі були старі матраци та купа мотлоху, на які вони і вляглися спати. Хтось з волоцюг перед сном захотів курити. Свій недопалок він випадково кинув на матрац та підпалив його.

Близько 23.30 мешканці будинку викликали рятувальників – з дверей та вікон підвалу валив чорний дим. Люди боялися, що вогонь перекинеться і на квартири.

"Виїхало туди дві автоцистерни. Диму й справді було багато", - розповів підполковник Віктор Козак, помічник начальника обласного управління МНС. – "Вогнеборці спустилися у підвал. За кілька метрів від дверей наштовхнулися на трьох чоловіків, які у суцільній темряві намагалися знайти вихід. Їх вивели на свіже повітря, а вогонь загасили всього за 15 хвилин".

На вулиці рятувальники розтрусили безхатченків. Ті не встигли надихатися димом, тому медична допомога їм не знадобилася. Всі троє були напідпитку, на вигляд їм по 40-50 років. Після пожежі врятованих людей відпустили.

"Це уже не перший подібний випадок у місті. З настанням холодів безхатченки заходять у незачинені підвали, інколи навіть розпалюють там вогнища", - додали пожежники. – "Із цим нічого не вдієш. Пункт обігріву МНС для безпритульних, де вони можуть переночувати та перекусити, почне працювати тільки у сильні морози".

Зараз ви читаєте новину «П'яні безхатченки підпалили багатоповерхівку у Рівному». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути