пʼятниця, 13 липня 2012 12:52

П'яна кримчанка викрала у місцевого таксиста машину

П'яна кримчанка викрала у місцевого таксиста машину
Дівчина не пам'ятає, як сіла за кермо. Фото: vopros.ua

У Євпаторії вночі 11 липня дівчина, що добряче випила, повертаючись з дискотеки, вкрала у таксиста його автомобіль Opel. Втім, далеко поїхати на нім не змогла - за пару кварталів скоїла зіткнення з BMW. Після затримання зловмисниця не змогла нічого зрозумілого пояснити співробітникам міліції, повідомивши, що нічого не пам'ятає, ніякого угону не скоювала і взагалі не розуміє, як опинилася в чужому автомобілі.

В ході проведеної перевірки було встановлено, що 25-річна мешканка Дніпропетровська приїхала з подругою до Євпаторії на відпочинок. У цю ніч дівчата з двома хлопцями відпочивали на одній з дискотек курортного міста. В процесі відпочинку угонщиця випила декілька спиртних коктейлів. За її словами, коли вона вночі поверталася до місця мешкання, то узяла машину таксі. Прокинулася від якогось поштовху, як пізніше дізналася - від зіткнення з іншим автомобілем. Посвідчення водія дівчина отримала в 2005 році, проте особистого автотранспорту вона не має.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Дніпропетровщині 5 сиріт за 9 днів викрали 10 автівок

Детальнішу історію розповів потерпілий таксист. У ту ніч він стояв на перетині вулиць Київська і Московська. Приблизно о пів на другу він вийшов з машини і підійшов до іншого таксиста, що знаходився метрах в десяти від його автомобіля. При цьому двері залишив відкритими, а ключі - в замку запалення. Через деякий час водій почув, як запрацював двигун його авто і побачив, що машина почала рух. За кермом транспортного засобу він побачив молоду білявку.

Таксист сів в автомобіль свого колеги, і чоловіки поїхали за викрадачкою. Через декілька кварталів потерпілий став свідком, як його автомобіль на перехресті врізався в інший автомобіль. При цьому дівчина закрилася в салоні розбитого транспортного засобу. Вона вийшла з авто тільки після приїзду співробітників міліції. Факт наявності алкоголю в її крові підтвердили медики.

В даний час відносно дівчини порушена кримінальна справа за ст.289 Кримінального кодексу України - незаконне заволодіння транспортним засобом. Підозрюваній обраний запобіжний захід - підписка про невиїзд. За даний злочин передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 5 років. Ведеться слідство.

Зараз ви читаєте новину «П'яна кримчанка викрала у місцевого таксиста машину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути