середа, 23 жовтня 2013 13:09

Псевдо-лікарі по телефону видурюють останнє у невиліковно хворих українців

Псевдо-лікарі по телефону видурюють останнє у невиліковно хворих українців
Фото: svit24.net

Невиліковно хворих псевдо-лікарі обіцяють підняти на ноги гомеопатією з Індії. І байдуже, що не спрацьовує, про старовинні рецепти заговорили навіть в депутатській клініці Феофанії, йшлося у програмі "Гроші".

Катерина Данилівна за 20 років інвалідності мріяла прогулятися парком без милиць. То ж, коли пролунав дзвінок від лікарів із самої Феофанії, щастю пенсіонерки не було меж. "Дуже гарно вмовляли, ми вам допоможемо, вам буде добре", - розповіла жінка. Медики із найкращої клініки країни обіцяли поставити її на ноги у телефонному режимі. Давали гарантії, щоправда, за солідну суму - 4,5 тисячі. У результаті такого лікування пані Катерина залишилася без пенсії за 4 місяці та ще й з купою нових болячок.

Випадок жінки не єдиний, до журналістів програми "Гроші" щодня надходять десятки дзвінків - українці жаліються, що аферисти, маскуючись під ім'ям відомих здравниць, видурюють останні гроші із невиліковно хворих українців.

Лікар Едраг Камінський розповів, що псевдо-лікарі розставляють свої тенета на радіо, телебаченні та в Інтернеті. Розпізнати шахраїв просто - обіцяють вилікувати все та всіх, аби були гроші. Та найгірше, каже медик, що пацієнти від такого лікування втрачають не лише гроші, а й здоров'я.

Зараз ви читаєте новину «Псевдо-лікарі по телефону видурюють останнє у невиліковно хворих українців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути