Ексклюзиви
вівторок, 06 лютого 2018 09:56

З'явилися подробиці зникнення іноземної студентки в Києві

З'явилися подробиці зникнення іноземної студентки в Києві
18-річна Мукаддас ­Насирлаєва з туркменського міста Дашогуз зникла в Києві 30 січня. Фото - Facebook Ровшанбека Розметова

Поліція та друзі продовжують шукати в Києві студентку 1 курсу Національного медичного університету імені Богомольця - громадянку Туркменістану 18-річну Мукаддас Насирлаєву. Про це повідомив голова ГО "Діаспора Туркменського народу" Ровшанбек Розметов у Facebook.

"На 23:00 5 лютого немає інформації від поліції про зниклу Мукаддас. Змушений ділитися інформацією, що надійшла від свідків на мою сторінку. Один свідок повідомив, що 1 лютого Мукаддас бачив по вулиці Машинобудівній, 39 - вона сідала в автомобіль Hyundai служби "Таксі. Яндекс". Ще один свідок вказав, що бачив Мукаддас близько 16:00 3 лютого в "Макдональдз" по вулиці Велика окружна, 14 або в "Сільпо" в ТРЦ "Аркадія" біля індустріального мосту", - повідомив Розметов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Десантник не повернувся в частину - його шукають 4 добу

Телефон дівчини не відповідає із дня її зникнення.

18-річна Мукаддас ­Насирлаєва з туркменського міста Дашогуз зникла в Києві 30 січня. Вона - студентка першого курсу Національного медичного університету імені Олександра Богомольця. Вийшла з корпусу закладу на проспекті Перемоги, 34 близько 17:00 і не повернулася. Остання, із ким вона розмовляла, — замдекана. За останній місяць це другий випадок зникнення студента медичного університету. 6-курсника 25-річного Дмитра Витищенка з села Ісайки Богуславського району Київщини розшукують від 4 січня. Підробляв фельдшером на станції швидкої допомоги. Вийшов із гуртожитку, де мешкає з дружиною Аллою, близько 15:40 — і зник.

Зараз ви читаєте новину «З'явилися подробиці зникнення іноземної студентки в Києві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути