четвер, 16 березня 2017 20:28

Посадовці привласнили 10 млн грн із зарплати працівникіів

Посадовці привласнили 10 млн грн із зарплати працівникіів
pravda.if.ua

СБУ викрила схему розкрадання коштів одним із державних підприємств. Його керівники привласнили заробітну плату працівників та кошти на ремонт двигунів.

"Керівники державного підприємства, яке займається виробництвом та ремонтом електровозів, переказали на рахунок підставної компанії гроші, виділені державою на ремонт двигунів локомотивів. Зазначена компанія не має відповідного обладнання та кваліфікованих працівників. Крім того, підприємство заборгувало своїм працівникам заробітну плату на суму приблизно 7 млн грн", - йдеться в повідомленні.

Під час обшуків правоохоронцям вдалося знайти, на що витрачено вкрадені кошти. Злочинці собі купили фірмові годинники, плазмові телевізори та телефон "Vertu", ручка "WATERMAN" тощо.

"Vertu" - телефон класу люкс. Його виробляються вручну з рідкісних та екзотичних матеріалів. Один із таких телефонів став першим приладом, на якому Швейцарська пробірна палата дозволила ставити пробу. Мінімальна вартість такого телефону складає приблизно €4 тис., за курсом НБУ буде більше 114 тис. грн.

Вартість ручки "WATERMAN" в рази вища за всім відомий "Parker" і сягає від 1500 грн і до 25 тис грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розкрили корупційну схему на $7 млн

Національне антикорупційне бюро викрило корупційну схему в "Об'єднаній гірничо-хімічній компанії", що завдала збитків на суму понад 300 млн. грн.

Зараз ви читаєте новину «Посадовці привласнили 10 млн грн із зарплати працівникіів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути