понеділок, 24 жовтня 2011 13:16

Полтавчанка від безвиході зарубала свого сина

Полтавчанка від безвиході зарубала свого сина

19 жовтня у Полтаві 88-річна пенсіонерка сокирою зарубала свого 48-річного сина. У той день чоловік сильно пив, вигнав матір на вулицю.

"Жінка у халаті кілька годин простояла на холоді. Коли зайшла до хати взяла сокиру і вдарила п'яного сина по голові. Коли він помер пенсіонерка зайшла у сусідню кімнату і до ранку сиділа там. А наступного дня пішла до сусідів і попросила викликати міліцію", - розказав Юрій Сулаєв з обласної міліції.

Загиблий чоловік 5 років тому розлучився. Після цього почав пити, втратив роботу. У матері відбирав пенсію, щодня виганяв її на вулицю. Пенсіонерка йшла ночувати до сусідів.

"Вона просто не витримала таких знущань. Жінка адекватна, повністю розуміє, що зробила. Каже, іншого виходу у неї не було. Син своєю поведінкою її довів. А ось чого вона у міліцію не звернулася не зрозуміло", - розповів Сулаєв.

Зараз пенсіонерка знаходиться удома на підписці про невиїзд. У міліції кажуть, забирати пенсіонерку у СІЗО не потрібно.

"Вона повністю іде на контакт зі слідчими. Та і у такому віці вона навряд чи буде кудись тікати", - пояснив Юрій Сулаєв.

Пенсіонерці загрожує від 7 до 15 років тюрми.

"Поважний вік не дозволяє дати їй довічне ув'язнення. Та і так покарання буде достатньо суворим", - підсумував Юрій Васильович.

Зараз ви читаєте новину «Полтавчанка від безвиході зарубала свого сина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути