вівторок, 06 березня 2018 19:01

Поліція врятувала хлопця, який провалився в яму і не зміг вибратись

  В Кіровоградській області поліція знайшла хлопчика, який провалився у глибоку яму. Фото: Нацполіція
В Кіровоградській області поліція знайшла хлопчика, який провалився у глибоку яму. Фото: Нацполіція

У Кіровоградській області 9-річний хлопець провалився у глибоку яму і не зміг сам з неї вибратися.

Про це повідомляє прес-служба Нацполіції.

Інцидент стався в селі Новоархангельського району Кіровоградської області. Денис хотів покататися на санках, але замість цього вирушив блукати по засніжених городах. Через деякий час хлопець провалився у 3-метрову яму для зберігання овочів. Самостійно вибратись вже не зміг. Денис був далеко від найближчих будинків, тому його крики про допомогу ніхто не чув.

На пошуки внука вирушила баба, стурбована відсутністю внука в пізній час. Жінка розпитувала односельців, проте ні знайти дитину, ні дізнатись щось їй не вдалося. Жінка викликала поліцію.

"На пошуки відправили не тільки групу реагування патрульної поліції та слідчо-оперативну групу, але й інших працівників Новоархангельського райуправління поліції. Під час огляду прилеглої території двоє правоохоронців в темряві помітили на снігу дитячі сліди. Вони і привели їх до ями, з якої лунали крики про допомогу", - звітується поліція.

Хлопця відразу дістали, проте він дуже промерз.

"Незважаючи на те, що дитина була одягнена, за ті кілька годин, які він провів у ямі на 14 градусному морозі, Денис неабияк промерз. Тому його закутали в поліцейський бушлат і доставили додому. Хлопчик почувається добре. Мама і бабуся Дениса зі сльозами на очах дякували правоохоронцям за порятунок дитини. А ми дякуємо колегам за службу", - говорять в поліції.

 

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Масштабна пожежа у столиці: рятувальники витягли з вогню 5 дітей та 15 дорослих

Знайшли Дениса у ямі заступник начальника районного управління поліції Борис Собко, виконуючий обов'язки начальника карного розшуку Руслан Гуйван та старший інспектор групи реагування патрульної поліції Олег Качур, в пошуковій операції приймали участь й інші правоохоронці.

На Харківщині рятувальники витягли з-під снігового завалу 12-річну дівчинку, яка ледь не загинула. Дитина через необережність підійшла до краю прірви і впала разом із тонами снігу.

Зараз ви читаєте новину «Поліція врятувала хлопця, який провалився в яму і не зміг вибратись». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути