Ексклюзиви
неділя, 13 червня 2021 16:14

Поліцейський "підрізав" машину з дітьми і обстріляв пасажирів
4

Співробітник поліції на Херсонщині "підрізав" машину, у якій перебували троє дітей. Замість вибачень дістав зброю та обстріляв пасажирів. Батьки дітей - учасники АТО.

Про це повідомляє херсонський інформаційний портал Мост.

Правоохоронець обстріляв машину з дітьми
Фото: most.ks.ua
Правоохоронець обстріляв машину з дітьми
Правоохоронець обстріляв машину з дітьми
Правоохоронець обстріляв машину з дітьми

Нападника звуть Павло Заяць, він - старший інспектор з особливих доручень Управління організаційно-аналітичного забезпечення та оперативного реагування ГУ Нацполіції в Дніпропетровській області.

Подія сталася 12 червня близько 11-ї години в Каховському районі Херсонської області. На перехресті автодоріг Одеса - Мелітополь і Чаплинка - Нова Каховка автомобіль, який виїжджав з боку села Цукурти в бік села Коробки, не надав перевагу іншому автомобілю, чим створив аварійну ситуацію.

Водій-порушник намагався втекти з місця події, та його наздогнав водій легковика, що дивом уникнув ДТП. Але замість вибачень порушник несподівано дістав травматичну зброю та відкрив вогонь.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У розважальному центрі невідомий підстрелив 13 перехожих

В автомобілі, по якому стріляв агресивний водій, перебували двоє чолоіків та троє дітей. В результаті обстрілу обидва дорослих отримали кульові поранення: одного чоловіка поранили в ногу, іншого - в живіт. Обидва постраждалих - учасники АТО, як і нападник поліцейський.

Поранених чоловіків доставили в лікарню, де одного з них прооперували.

На місце події прибули полицейські, оперуповноважені внутрішньої безпеки і слідчі ДБР, які прийняли заяви про злочин і провели необхідні слідчі дії.

В Одесі неадекватний водій влаштував на дорозі дикий нічний дріфт.

У ніч проти 13 червня на ділянці дороги загального користування поблизу міжнародного аеропорту "Одеса" водій на спортивній машині на великій швидкості ледь вписався в поворот, вилетівши на смугу зустрічного руху.

Продовжуючи дрифтувати, помчав дорогою, створюючи небезпеку ДТП для інших учасників дорожнього руху, що у той час були на цій ділянці дороги.

Зараз ви читаєте новину «Поліцейський "підрізав" машину з дітьми і обстріляв пасажирів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути