Ексклюзиви
субота, 30 грудня 2017 04:00

Викрадення жінки в Одесі: у поліції розповіли подробиці резонансної справи

Викрадення жінки в Одесі: у поліції розповіли подробиці резонансної справи
В Одесі затримано зловмисників, які викрали жінку з метою вимагання. Фото: facebook.com/odessajudoacademy

В Одесі біля під'їзду одного з будинків на вул. Маршала Говорова 5 невідомих чоловіків силоміць заштовхали жінку і її знайомого в автомобіль BMW Х5 і поїхали в невідомому напрямку.

Подробиці розповіли у відділі комунікацій Головного управління Національної поліції в Одеській області.

За якийсь час до поліції зателефонувала сама потерпіла і повідомила, що її викрали. На пошуки постраждалих були направлені всі сили одеської поліції. У місті ввели оперативний план "Перехват". Правоохоронці встановили місце перебування одеситки і виїхали за встановленою адресою.

"Уже за годину біля будинку жінки був виявлений й автомобіль з викрадачами. Ними виявилися 30-річний житель Ананьївського району і четверо одеситів віком від 28 до 32 років. Підозрюваних затримали і доставили до поліції", - зазначили у відділі.

Як з'ясувалося, нападники вирішили заволодіти майном потерпілої. Вони силоміць посадили жінку та її знайомого у своє авто, відвезли у з кафе, де вимагали 5 тис. дол. і автомобіль.

Оскільки необхідної суми у потерпілої не виявилося, зловмисники, погрожуючи пістолетом, відібрали у неї мобільний телефон та інші особисті речі і змусили їхати разом з ними додому за грошима. Біля будинку залишили потерпілу в автомобілі під наглядом одного з подільників, а самі забрали у неї ключі від квартири і пішли шукати гроші.

Коли правопорушники вийшли з будинку, їх затримали. Розпочато кримінальне провадження.

Проведено обшуки за місцями проживання правопорушників. У квартирі одного з них виявили та вилучили учбову гранату, травматичний пістолет "Форт 17" з магазином і патронами до нього, велику кількість мобільних телефонів, банківські картки, відмички, мінікамери для прихованої зйомки, маски для обличчя, рукавички і наркотичну речовину.

Зараз поліцейські перевіряють чоловіків на причетність до скоєння інших злочинів. Розслідування триває.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жінку викрали на виході з дому

Увечері 27 грудня в Одесі були затримані зловмисники, які викрали жінку з метою здирства. У місті був введений план "Перехоплення".

Зараз ви читаєте новину «Викрадення жінки в Одесі: у поліції розповіли подробиці резонансної справи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути