четвер, 15 квітня 2021 14:52

Викрадення та катування праскою іноземців: ким виявилася організаторка

Викрадення та катування праскою іноземців: ким виявилася організаторка
В Одесі викрали й катували двох громадян Греції, поки старший із них не віддав €600 тис. та право власності на 6 квартир в елітних районах міста. Замовницею злочину виявилася 35-річна цивільна дружина потерпілого. Фото: od.npu.gov.ua

Тортури двох громадян Греції 55 та 27 років, яких днями врятували поліцейські в Одесі, замовила цивільна дружина старшого з них.

35-річна жителька Миколаєва зазіхнула на статки коханого й підбурила на злочин знайомих, повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Побили й лишили траурні вінки: "покупці" фермерського господарства вимагали $700 тис.

"Знаючи про матеріальні статки чоловіка, жінка підговорила знайомих викрасти його й примусити віддати гроші й нерухомість. Вона заманила потерпілого і його племінника до квартири, де на них чекали її спільники. Вони й викрали іноземців і катували їх", - розповіли в поліції.

Затримано четверо підозрюваних. За скоєне їм загрожує до 10 років позбавлення волі. Слідство триває.

У лютому злочинна група викрала 55-річного громадянина Греції та його 27-річного племінника, щоб заволодіти їхнім майном. Установлено, що впродовж 2 місяців злочинці катували потерпілих, зокрема праскою, погрожували вогнепальною зброєю, здійснювали фізичний і психологічний тиск. Зазнаючи катувань, потерпілий передав учасникам злочинної групи €600 тис. і право власності на 6 квартир в елітних районах Одеси.

Зараз ви читаєте новину «Викрадення та катування праскою іноземців: ким виявилася організаторка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути