понеділок, 17 лютого 2020 20:43

Загинули двоє братів: нові подробиці трагедії із затонулим авто

Загинули двоє братів: нові подробиці трагедії із затонулим авто
На Львівщині в ставку втопилося авто Audi 80. Загинули 4 людей. Фото - lviv.depo.ua

Чоловікам, які втопилися разом із авто Audi в ставку у селі Коти Яворівського району Львівської області, було від 19 до 24 років. Серед них двоє братів.

Трагедія сталася серед ночі, свідків не було. Лише над ранок хтось із селян побачив колеса машини, які стирчали з-під води. Люди самотужки стали діставати авто, але зарадити вже нічим не змогли, йдеться в ТСН.

Троє із загиблих поверталися з дискотеки з сусіднього села. Водій - з весілля: на капоті залишки прикрас, а у багажнику квіти.

"Файні хлопці були, з одним я навчався в училищі, в гуртожитку разом жили. Шофер сам був на весіллі, але потім їх забрав з дискотеки. Та він не п'є, він за кермом був", - переконує друг загиблих Роман Дацко.

У салоні авто люди знайшли жіночі черевики, тож коли прибули рятувальники - годину обстежували водойму, чи там ще кого немає.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У водоймі знайшли позашляховик з чотирма тілами

Глибина водойми - приблизно 1,5 м. Авто пробило лід і, за попередніми даними, перекинулося на дах. Відтак чоловіки не змогли самотужки вибратися із крижаної пастки. За словами місцевих, вночі будо 5 градусів морозу. Тож, ймовірно, водія занесло на слизькій дорозі.

"Колеса авто не відповідні до погоди, оскільки на задній осі були літні колеса, а на передній осі – зимові, але неналежні до експлуатації", - кажуть в поліції.

Остаточну причину ДТП поліція зможе назвати після низки експертиз. Зокрема і судово-токсикологічної, яка з'ясує, чи був водій тверезим.

16 лютого близько 8.30 у селі Коти Яворівського району Львівської області зі ставка витягли автомобіль AUDI 80. У салоні були тіла чотирьох людей. Загиблі - жителі села Коти і Пісоцьки.

Зараз ви читаєте новину «Загинули двоє братів: нові подробиці трагедії із затонулим авто». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути