понеділок, 06 липня 2020 12:17

Загинула 30-річна чиновниця обласної ради: перші подробиці

Загинула 30-річна чиновниця обласної ради: перші подробиці
На Сумщині втопилася чиновниця обласної ради 30-річна Карина Козупиця. Фото: shans.com.ua

У Сумах трагічно загинула провідна спеціалістка обласної ради, головна юристконсульт юридичного відділу управління майном Карина Козупиця. Їй було 30 років.

Трагедія сталася в суботу, 4 липня, повідомляє пресслужба Сумської облради.

"Молода, вродлива, чуйна, розумна дівчина пішла в небуття у самому розквіті. Трохи більше місяця тому їй виповнилося лише 30 років", - розповіли в облраді.

Каріна Козупиця загинула в селі Кліментово Охтирського району. Жінка потонула в річці, повідомляє місцеве видання "Ваш шанс".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 12-річний сирота загинув на очах у друзів: подробиці та фото

"Близько 16:00 місцеві жителі підняли з річки тіло 30-річної жінки, а за 3 години з допомогою водолазів був знайдений другий потопельник - 34-річний сумчанин. Як стало відомо сьогодні, загибла - головний спеціаліст, юрисконсульт юридичного відділу управління майном облради Карина Андріївна Козупиця", - повідомило видання.

Всі обставини загибелі чиновниці наразі з'ясовуються.

Каріна Козупиця народилася у місті Тростянець Сумської області. 2012 року закінчила Національний університет "Юридична академія України імені Ярослава Мудрого". З 2012-го працювала на різних посадах у відділі Держкомзему у Тростянецькому районі, секторі державного земельного кадастру відділу Держземагентства у Тростянецькому районі, Тростянецькій районній державній адміністрації, Управлінні патрульної Служби МВС у місті Харкові, Департаменті патрульної поліції. З листопада 2016 року розпочала роботу в Управлінні майном Сумської обласної ради.

У селі Нехворощ Андрушівського району на Житомирщині на річці Пустоха втопилося подружжя з Бердичева. Трагедія сталася, коли 37-річна жінка та її 42-річний чоловік відпочивали в компанії друзів.

Зараз ви читаєте новину «Загинула 30-річна чиновниця обласної ради: перші подробиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути