вівторок, 09 січня 2018 10:38

Підозрюваний у вбивстві Ноздровської залишив записку

Підозрюваний у вбивстві Ноздровської залишив записку
Убивство Ноздровської: підозрюваний залишив записку. Фото - Facebook

Затриманим за підозрою у вбивстві Ірини Ноздровської виявився 64-річний Юрій Россошанський. Батько Дмитра Россошанського, який два роки тому на смерть збив сестру Ноздровскької Світлану Сапатинську. Про це розповіла дружина затриманого Ольга Россошанська, передають "Факти".

"Чоловіка дійсно затримали. Перед цим Юра написав щось на зразок передсмертної записки. Чоловік сказав, що не хоче ні сам мучитися, ні мучити своїх близьких. Намалював схему кладовища, де його поховати. Я злякалася, що він покінчить життя самогубством, а виявилося, він вирішив все взяти на себе". - каже жінка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Підозрюваний розповів, як вбив Ноздровську

До схеми кладовища додавалася записка.

"Беззаконня і бездіяльність влади в нашій країні довело мене до крайнощів. Я так жити не хочу. Прошу рідних пробачити мене. Дружина, дочка, онуки, син Діма, я вас любив все життя і за вас готовий віддати своє життя. Все одно повісять вбивство цієї бридкої підлої брехливої юристки-активістки на мене. Головне, щоб не чіпали ні дружину, ні друзів, ні наших рідних. Нехай краще звинувачують мене. Хоча я цього не робив. Злочин скоїла сама Ноздровська, так як сильно багато знала про депутатів, та про їх передвиборчі кошти ще з 2012 року. Ось вони її і замовили. Зацькували мене, мою сім'ю, сина, всіх наших рідних і знайомих по селу. Ця Ноздровська зі своїми батьками, корумпованими суддями апеляційного та Обухівського суду, журналістами ... Все ЗМІ, газети, ТВ обмовляли мого сина. А він цього не хотів, був тверезий. Брехня і наклеп мене дістали. Я все життя був чесним сім'янином, трудівником. І все, що виходило від Ноздровской і її оточення, вся ця фальш, мене дістала ", - написав Юрій Россошанський.

Ірину Ноздровську викрали 29 грудня десь між 17:13 та 18:00. Перед цим вона рідним сказала по телефону, що їде додому маршруткою. Коли жінка не повернулась, рідні телефонували їй, але ніхто не відповів. Ірина поверталась додому одним шляхом, тож її маршрут зловмисники могли знати. Такі подробиці розповіла дочка Анастасія. Тіло її матері знайшли 1 січня у річці у Вишгородському районі.

Зараз ви читаєте новину «Підозрюваний у вбивстві Ноздровської залишив записку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути