середа, 17 січня 2018 12:24

Підозрюваний у замаху на Окуєву та Осмаєва не визнає провину

Підозрюваний у   замаху на Окуєву та Осмаєва не визнає провину
Артур Денисултанов - підозрюваний у першому замаху на Окуєву та Осмаєва на Подолі, не визнає провину. Фото - Страна

Підозрюваний у першому замаху на учасників АТО Адама Осмаєва і Аміну Окуєву - Артур Денисултанов не визнає своєї провини і відмовляється працювати зі слідством.

Захист чоловіка вважає, що прокуратурі не вдасться довести його провину. Про це заявив його адвокат Олексій Дрюк, пише "Українська правда".

"Наша позиція така: немає чого з ними співпрацювати, вони вже на нього повісили ярлик "чеченського кілера". Він відмовляється надавати свідчення, які вигідні українській стороні, стороні обвинувачення. Він не проти їх давати, але його ніхто не хоче слухати", - заявляє адвокат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Турчинов назвав вбивцю Аміни Окуєвої

Олексій Дрюк повідомлє, що прокуратура направила офіційний запит до Російської Федерації, щоб з'ясувати справжнє прізвище Денисултанова. У матеріалах справи він фігурує як Олександр Дакар, "Дінго" і "кілер Кадирова".

"Слідство зупинено, поки органи досудового розслідування з'ясовують, хто він насправді такий. У них якісь докази не зібрані, і вони то зупиняють, то поновлюють слідство. Відновлюють виключно для того, щоб продовжити йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Я думаю, навряд чи вони отримають дані від російських колег", - додав адвокат підозрюваного.

1 червня 2017 Аміна Окуєва разом із чоловіком, командиром добровольчого батальйону ім. Джохара Дудаєва 36-річним Адамом Осмаєвим, приїхала на інтерв'ю до журналіста французького видання "Ле Монд" Алекса Вернера. Зустрітися домовилися на вул. Кирилівській в Подільському районі столиці. Під час розмови Вернер дістав із коробки пістолет "Глок" і двічі вистрілив в Осмаєва. Влучив у печінку та легені. Аміна Окуєва відкрила вогонь у відповідь. Жінка до приїзду "швидкої" зупинила в чоловіка кровотечу. Обох поранених у тяжкому стані забрали до столичної лікарні №17. Їх прооперували.

Зараз ви читаєте новину «Підозрюваний у замаху на Окуєву та Осмаєва не визнає провину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути