пʼятниця, 30 березня 2018 18:10

Підозрюваний втік зі слідчого ізолятора

Підозрюваний втік зі слідчого ізолятора
Підозрюваний втік із слідчого ізолятора. Фото - Відомості

Ввечері 29 березня з Харківської установи виконання покарань №27 втік підозрюваний 22-річний Олександр Яровий. Про це повідомила журналістам прес-секретар Північно-Східного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань і пробації Ольга Кузнєцова.

Олександра Ярового заарештував 23 березня Валківський районний суд Харкова, наступого дня він прибув до слідчого ізолятора.

"Підозрюваний знаходився на території господарської частини. Зміг перестрибнути через паркан та колючий дріт", - повідомив кореспондентові Gazeta.ua Юрій Маслак, прес-секретар заступника Міністра юстиції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Злочинці втекли із берлінської в'язниці

Відомо, що втікача підозрюють у незаконному заволодінні транспортним засобом. Про те, що сталося, проінформували Міністерство юстиції і правоохоронні органи.

Із Запорізького слідчого ізолятора втік 32-річний Дмитро Пономаренко. Його арештували за крадіжку. На волю вийшов замість свого співкамерника, якого відпустили під заставу. Втеча була спланована заздалегідь. Пономаренка чекали на вулиці 2 спільників на автомобілі.

Зараз ви читаєте новину «Підозрюваний втік зі слідчого ізолятора». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути