понеділок, 24 вересня 2018 18:19

Підозрюваного в подвійному вбивстві знайшли мертвим
3

На Тернопільщині Ігор Олійник вбив свою колишню кохану та її матір. Сам повісився
Фото: tp.npu.gov.ua
На Тернопільщині Ігор Олійник вбив свою колишню кохану та її матір. Сам повісився
На Тернопільщині Ігор Олійник вбив свою колишню кохану та її матір. Сам повісився

24 вересня у селі Вербів Підгаєцького району Тернопільщини знайшли мертвим 31-річного Ігоря Олійника. Повісився у садку сусіда.

Олійник був у розшуку за підозрою у вбивстві 26-річної колишньої коханої та її 60-річної матері. Все сталося у будинку на хуторі Лиса на очах у 7-річного сина загиблої, повідомили у відділі комунікації поліції області.

"Вбивство трапилося 22 вересня на хуторі Лиса. Двох жінок - 60-річну пенсіонерку та її 26-річну доньку родичі знайшли мертвими у власному помешканні зі слідами насильницької смерті. Вдома перебував 7-річний хлопчик, син молодшої з убитих. Як виявилося, смерть рідних відбулася на його очах. У скоєнні злочину поліцейські обґрунтовано підозрювали раніше судимого мешканця сусіднього села Вербів - Ігоря Олійника. Чоловік зустрічався з 26-річною жінкою, допомагав фінансово. Однак через деякий час вона знайшла іншого", - розповіли правоохоронці.

Підозрюваний просив жінку залишитися з ним. Погрожував, якщо покине його, він її заріже. Про такі погрози потерпіла навіть заявляла в місцеву поліцію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Убивство "Сармата": у справі є нові підозрювані

"У день трагедії підозрюваний підпалив хату брата колишньої. Новий співмешканець з родичами побіг гасити пожежу, а в домівці залишилися жінки та дитина. Озброєний ножем, вбивця зайшов до помешкання та наніс смертельні удари пенсіонерці та її дочці. Не зважав навіть на дитину в хаті. Потім лісом втік з хутора", - додали у поліції.

Чоловіка тоді оголосили у розшук. З малолітнім свідком працювали психологи. Їм вдалося стабілізувати психологічний стан дитини, вивести його із стану глибокого стресу. Також фахівці надали психологічну підтримку рідним потерпілих.

Слідчі дії тривають.

У Тернополі затримали 41-річного Михайла Феськіва вночі 21 вересня. Перебував у розшуку від 15 червня за підозрою у серійних убивствах.

Зараз ви читаєте новину «Підозрюваного в подвійному вбивстві знайшли мертвим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути