Ексклюзиви
неділя, 06 листопада 2022 07:14

Спецтема: Війна Росії проти України

Під ударом сім областей: Росія накрила вогнем низку населених пунктів

Під ударом сім областей: Росія накрила вогнем низку населених пунктів
Артилерія російських загарбників знову "накрила" низку областей України. Фото: facebook.com/mod.mil.rus

Минулої доби, 5 листопада, російські окупанти продовжили тероризувати Україну обстрілами.

Ударів противника зазнали райони понад 35 населених пунктів Чернігівської, Сумської, Харківської, Донецької, Запорізької, Херсонської та Миколаївської областей, повідомив Генштаб Збройних сил України вранці 6 листопада.

"На Волинському й Поліському напрямках обстановка без суттєвих змін. На інших напрямках ворог здійснював обстріли. Завдав чотири ракетних і 19 авіаційних ударів, здійснили понад 75 обстрілів з реактивних систем залпового вогню", – ідеться у зведенні.

На Сіверському напрямку минулої доби ворог бив з мінометів і ствольної артилерії, в районах населених пунктів Миколаївка й Сеньківка Чернігівської області та Студенок на Сумщині.

На Слобожанському напрямку – з мінометів і ствольної артилерії у районах населених пунктів Бологівка, Бударки, Зибине, Красне, Одноробівка, Охрімівка, Стариця, Стрілеча й Уди Харківської області.

На Куп'янському й Лиманському напрямках гатив з танків, мінометів, ствольної та реактивної артилерії у районах населених пунктів Берестове, Вишневе, Котлярівка Харківської області, Невське на Луганщині, Лиман і Торське Донецької області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нові обличчя українського війська: як з'явилися бригади Богуна, короля Данила та Холодний Яр

На Бахмутському напрямку – з танків та артилерії різних типів у районах населених пунктів Андріївка, Бахмут, Бахмутське, Білогорівка, Верхньокам'янське, Іванівка, Кліщіївка, Майорськ, Опитне, Соледар, Спірне та Яковлівка Донецької області.

На Авдіївському напрямку – з танків, мінометів, ствольної та реактивної артилерії у районах населених пунктів Авдіївка, Красногорівка, Мар'їнка, Невельське, Новомихайлівка, Опитне й Первомайське Донецької області.

На Новопавлівському напрямку – з усього спектру артилерії у районах населених пунктів Богоявленка, Велика Новосілка, Водяне, Вугледар, Времівка, Павлівка й Пречистівка на Донеччині.

На Запорізькому напрямку – з танків, мінометів, ствольної та реактивної артилерії у районах Залізничного, Ольгівського, Щербаків і Юр'ївки Запорізької області.

На Південнобузькому напрямку атаки зазнали райони понад 25 населених пунктів неподалік від лінії зіткнення.

Ситуація на передовій за добу не зазнала суттєвих змін. Найбільша жорстокість окупантів, як і раніше, сконцентрована на Донеччині, повідомив президент Володимир Зеленський 5 листопада.

Зазначив, що наступні тижні на фронті будуть надважливими. Україна працює над отриманням більшої кількості танків, "броні" й артилерії.

Зараз ви читаєте новину «Під ударом сім областей: Росія накрила вогнем низку населених пунктів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути