четвер, 08 грудня 2011 16:16

Під Київом бачили чупакабру: звір нападає і висмоктує мозок

Під Київом бачили чупакабру: звір нападає і висмоктує мозок

Невідома істота, що наганяє жаху на людей, вже лишає криваві сліди під Києвом. Жителі села Медвин Богуславського району заявили, що бачили чупакабру.

Містичний звір з'їв лише дику козу в лісі та ще не дійшов до села. Однак люди вже наполохані, бо пам'ятають, як чотири роки тому чупакабра тримала в моторошному полоні все село, пише ТСН.

Лісник Іван Даценко минулого тижня надибав дохлу дику козу. Найбільш м'ясиста задня частина залишилася цілою, а от з голови висмоктаний мозок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Рівненщині чупакабра нагадала про себе моторошним виттям

"Голова туди лежала – об'їдена. Шерсті немає, шия обгризена. Якщо і звір якийсь, вони починають із заду, із середини, нутрощі виїдати", - пояснив лісник.

А кілька днів по тому він побачив і тварину, яка роздерла козу. Уся бригада бачила звіра, схожого на гієну - в українських лісах таких раніше не водилося.

У світі є лише кілька кадрів живої чупакабри. Описання медвинців цілком збігаються з ними, і навряд чи у змові можна запідозрити все село.

Кровожерливу тварину описують так: сіра, хвіст довгий, задні лапи довші від передніх, пересувається стрибками і кричить, наче птах.

Старожил Медвина Марія Григорівна розповіла, що це не перша поява таємничої істоти в її долі. Чотири роки тому звір уже приходив і знищив тоді одинадцятьох курей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Сумщині чупакабра роздерла руку школяреві

"Що я побачила? Кури вдосвіта кричать. Я встала. Відчинять – а вони лежать отут усі. Нічого не з'їдене, тільки отут шия перекушена, кров виссана і голови нема", - згадала Марія.

Цього року чупакабра ні свійських тварин, ані людей ще не чіпала.

Зі свого боку місцеві лісники чекають першого снігу. Тільки по слідах вони зможуть відстежити, де живе чупакабра, як пересувається і головне, як близько і як часто вона наближається до села.

Зараз ви читаєте новину «Під Київом бачили чупакабру: звір нападає і висмоктує мозок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

79

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути