понеділок, 02 березня 2020 19:54

Під Києвом 14-річний підліток порубав сокирою тітку та 4-річного брата

Під Києвом 14-річний підліток порубав сокирою тітку та 4-річного брата
На Київщині 14-річний хлопець ножем та сокирою завдав множинних поранень тітці та своєму двоюрідному 4-річному брату. Фото: kv.npu.gov.ua

У Києво-Святошинському районі на Київщині 14-річний хлопець ножем та сокирою завдав множинних поранень тітці та своєму двоюрідному 4-річному брату.

Підліткові надокучили повчання тітки. І під час чергової сварки він вхопився за ніж, а потім - за сокиру, повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

"Підліток проживав разом з родичами окремо від матері-киянки, оскільки ходив до приватного навчального закладу, що неподалік. Під час сварки хлопець взяв кухонний ніж і накинувся на свою тітку – наніс її удар ножем у груди. Жінка почала оборонятися і вихопила ножа, однак племінник побіг на кухню і взяв ще одного ножа та сокиру. Потерпіла вибігла з хати і почала телефонувати сестрі. Однак, школяр вибив сокирою в неї з рук телефон та знову почав наносити удари. Пізніше зловмисник переключився на 4-річного двоюрідного брата, якому також наніс чисельних ножових поранень", - сказано в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Підліток розстріляв власну родину

Саме в цей час додому повернулась мати кривдника, якій родичка встигла повідомити про злочин. Втім, хлопець намагався вдарити ножем і матір, а потім утік з подвір'я у невідомому напрямку.

Поліція встановила місцезнаходження нападника. Його затримали. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу та оголошення підозри. На місці події поліцейські вилучили знаряддя злочину – ножі та сокиру.

Потерпілі родичі перебувають в реанімаційному відділенні лікарні із множинними ножовими пораненнями, їхній стан стабільно тяжкий.

Досудове розслідування триває.

У Києві в квартирі на бульв. Дружби Народів 15-річний підліток накинувся з ножем на свою матір, а потім і на бабусю під час сімейної сварки. Потім сам зателефонував до поліції.

Зараз ви читаєте новину «Під Києвом 14-річний підліток порубав сокирою тітку та 4-річного брата». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути