понеділок, 21 листопада 2011 14:57

По 700 кг неякісних ковбас щодня виробляв м'ясопереробний цех на Прикарпатті

По 700 кг неякісних ковбас щодня виробляв м'ясопереробний цех на Прикарпатті

Майже 700 кг ковбасних виробів та напівфабрикатів сумнівної якості щодень потрапляли на споживчий ринок Прикарпаття.

М'ясопереробний цех, який нелегально займався виготовленням цих продуктів викрили в Івано-Франківську працівники сектору ветеринарної медицини Управління громадської безпеки обласного управління міліції.

Як повідомив керівник СЗГ Василь Гультайчук, ковбасні вироби і напівфабрикати (вареники та пельмені) виготовляли виключно уночі у шести кімнатах приміщення, у яке потрапити стороннім було неможливо: подвір'я охороняв злий собака, а вхідні двері по периметру будівлі були завжди зачинені.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Рівненщині двоє померли на другий день після вечері

У так званому ковбасному цеху міліціонери виявили немарковане м'ясо сумнівного походження, а також папірці із записами, куди відправляти продукцію на реалізацію. У кімнатах - суцільна антисанітарія: брудні обладнання і посуд, фарш, покритий цвіллю, готові напівфабрикати зберігалися абияк, поміж сторонніми предметами.

Під час нічної перевірки цього приміщення жодна з осіб, котрі перебували в цеху, не підтвердили свою причетність до виробництва м'ясо-ковбасних виробів. Однак міліція встановила організатора підпільного підприємства. Це 38-річний мешканець обласного центру.

Зловмиснику загрожують чималі штрафні санкції або виправні роботи на строк до двох років із позбавленням права займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Зараз ви читаєте новину «По 700 кг неякісних ковбас щодня виробляв м'ясопереробний цех на Прикарпатті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути