середа, 22 січня 2014 15:06

Під Борисполем виявили два трупи зі слідами тортур та обмотаними скотчем головами

Під Борисполем виявили два трупи зі слідами тортур та обмотаними скотчем головами
В околицях села Гнідин Бориспільського району Київської області були виявлені два трупи зі слідами тортур та обмотані скотчем головами, повідомляє ZN.UA.

Видання зв'язалося з сільським дільничним Олександром Здором. Правоохоронець підтвердив виявлення лише одного тіла, повідомивши, що на ньому дійсно присутні сліди тортур. Зараз тіло, за словами дільничного, скеровано в морг.

Варто відзначити, що викрадений раніше активіст Евромайдана Ігор Луценко повідомляв, що його вивезли саме в Бориспільський район. Разом з Луценко був викрадений ще один активіст Юрій Вербицький. Його доля на даний момент невідома.

Сам Луценко після звільнення повідомив, що у Вербицького стан може бути набагато гірше. З ним, на думку Луценка, зверталися жорсткіше, тому що Юрій - житель Львова.

Він повідомив також, що в гаражах, де його якийсь час тримали з Вербицьким, був ще один викрадений. "Юрія і ще одного хлопця, обличчя якого я в цьому гаражі або контейнері не бачив, але чия присутність відчув, забрали дуже швидко", - сказав він.

Луценко також зазначив, що били його люди могли в минулому працювати в міліції. Вони запитували у нього "Що буде робити ПІД "Майдан?" і "Хто фінансує мітинг?".
Зараз ви читаєте новину «Під Борисполем виявили два трупи зі слідами тортур та обмотаними скотчем головами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути