середа, 23 жовтня 2019 20:45

Перерізав горло і викинув: моторошні подробиці викрадення і вбивства 44-річної киянки
3

Зниклу киянку 44-річну Олену Лісову знайшли вбитою
Фото: facebook.com/KyivOperativ
Зниклу киянку 44-річну Олену Лісову знайшли вбитою
Зниклу киянку 44-річну Олену Лісову знайшли вбитою

Екс-чоловік мешканки Києва 44-річної Олени Лісової призначив їй зустріч нібито для розмови про ремонт. Однак після того, як вона приїхала, разом з другом побив її і повіз в ліс. Там перерізав їй горло і викинув у яму.

З місця злочину підозрювані поїхали на авто потерпілої, повідомили у відділ комунікації обласної поліції.

Поліцейські зацікавилися особою колишнього чоловіка жертви, відпрацьовуючи її найближчі зв'язки. З ним вона перебувала в розлученні тривалий час, говорить начальник столичної поліції Андрій Крищенко.

"Поліцейські встановили, що з метою матеріальної наживи колишній чоловік домовився з товаришем призначити зустріч жінці нібито для обговорення питань ремонту в будинку. 44-річна жінка приїхала в Бориспільський район, де чоловіки спочатку її побили, а потім наділи наручники і в її машині повезли в ліс ", - розповів Крищенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Під Києвом викрали 3-місячного хлопчика

Обидва підозрюваних - раніше не судимі місцеві мешканці. Під час відтворення обставин події один із них розповів, як усе відбувалось. Показав, де вони зі спільником сховали тіло.

"Перебуваючи у салоні, потерпіла встигла написати подрузі повідомлення про те, що її викрали. Однак на місці подільники продовжили бити жінку, після чого викинули тіло у яму для сміття. На вказаному місці експерти виявили тіло жінки з численними травмами та колото-різаною раною шиї. Далі вони забрали автівку киянки та заховали в селі Київської області, де ми знайшли її та вилучили. У транспортному засобі ми виявили бейсбольну биту і лопату, а у гаражі, який належить колишньому чоловіку, знайшли одяг потерпілої й інші речові докази, які вказують на причетність затриманих до скоєння інших злочинів", - додав Крищенко.

Слідчі розпочали три кримінальні провадження за фактами викрадення людини, авто та умисного вбивства. Затриманим оголошено про підозру та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права на заставу. Їм загрожує до 15 років позбавлення волі.

Олена Лісова зникла 15 жовтня. Вона виїхала на Land Rover зі свого паркінгу на Ентузіастів, 35/2. Відвезла дитину в дитячий сад і мала їхати на роботу. Але дорогою зникла.

Зараз ви читаєте новину «Перерізав горло і викинув: моторошні подробиці викрадення і вбивства 44-річної киянки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути