субота, 29 грудня 2012 15:25

Пенсіонер вдарив сина ножем, бо той неправильно розчистив сніг

Пенсіонер вдарив сина ножем, бо той неправильно розчистив сніг
Пенсіонер вхопив кухонний ніж і щосили вдарив ним сина-інваліда у живіт. Фото: tsn.ua

У Володимирецькій районній лікарні на Рівненщині рятують життя 40-річного мешканця села Собіщиці. Чоловіку проводять операцію на черевній порожнині після того, як його мало не убив рідний батько.

Рідні посварилися через заметене снігом подвір'я.

"Потерпілий Степан – інвалід дитинства, ніде офіційно не працював і проживав у старій хаті разом зі своїм 78-річним батьком Іваном. Чоловіки вже близько 20 років мешкали тільки вдвох, - розповідає Юрій Чиж із Кузнецовського міськвідділу МВС. – Господарства ніякого не тримали, город не обробляли. Зате обидва отримували пенсії і за ці кошти жили. Гроші, зазвичай, вони витрачали на продукти та на горілку чи вино. Батько хазяйнував по дому, а син допомагав у міру своїх фізичних можливостей".

У селі їх бачили нечасто, бо чоловіки жили відлюдьками. Товариства не любили і виходили з хати хіба по їжу до магазину. Розповідають лише, що в Івана було ще два сини – однак один із них нещодавно помер, а другий переїхав і нині мешкає з власною родиною на іншому кінці країни.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Тернопільщині молодший брат зарізав старшого через п'яні витребеньки

Родина не була дружньою – Степан має складний характер і не любив батьківських повчань. Вони і раніше сварилися, однак до бійки дійшло вперше.

"Цього разу батькові урвався терпець через прибирання обійстя. 28 грудня у п'ятницю Степан вийшов на двір повідкидати сніг від порогу до дровітні, а старому це не сподобалося, - кажуть у міліції. – Дід зауважив, що сніг скоро все одно розтане, бо на вулиці потепліло. Однак син не послухався і далі собі розчищав доріжку. За деякий час уже в хаті вони знову через це посварилися".

Пенсіонер вхопив кухонний ніж і щосили вдарив ним сина-інваліда у живіт. А коли побачив кров, то злякався і побіг за допомогою. Сина госпіталізували до Володимирецької районної лікарні з проникаючим ножовим пораненням.

"Івана затримали на місці, він тепер розкаюється у своєму вчинку, - додає Юрій Чиж. – Яке покарання може отримати батько, ще складно сказати. Поки що тільки проводиться перевірка".

Зараз ви читаєте новину «Пенсіонер вдарив сина ножем, бо той неправильно розчистив сніг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути