четвер, 18 вересня 2014 19:08

Пароми з анексованої Керчі перестали ходити в Росію: в кілометровій черзі назріває бунт

Пароми з анексованої Керчі перестали ходити в Росію: в кілометровій черзі назріває бунт
Фото: krymblog.ru

В анексованому Керчі кількість автомобілів у черзі на пором виросла настільки, що тепер машини не поміщаються навіть на обладнані раніше стоянки.

Про це пише видання kerch.com.

Люди в черзі скаржаться місцевим журналістам на відсутність умов.

"За словами тих, що дзвонили, елементарно нема де купити їжі. Влада Керчі вирішують питання про те, щоб задіяти злітну смугу в аеропорту, так як машин дуже багато і продовжують приїжджати. Люди, які стоять в черзі, вимагають бензин, дитяче харчування і гарячий душ", - пише видання.

При в'їзді в накопичувач працює співробітник "Єдиної транспортної дирекції", який видає талон з номером черги. Також, за повідомленням видання, в черзі є якісь "старші" від автомобільних черг, які складають списки, переписуючи всі машини, щоб люди мали можливість виїхати з аеропорту за їжею або по інших справах, не втрачаючи місце в черзі.

Однак люди бояться скористатися цією можливістю, оскільки автомобілів в аеропорту "Керч", який виконує функцію накопичувальної площадки для черги на пором, вже більше 2 тисяч.

"Багато стоять з вечора 17 вересня і ночі. Було холодно, всі палили бензин, гріючись в салонах автомобілів. Безкоштовної каші поки не було. Скаржаться на антисанітарію і завищені ціни приватних підприємців. Вода, завезена з вечора, закінчилася", - пише видання.

Як повідомлялося, транспортна дирекція настійно рекомендує автомобілістам утриматися від поїздок до Криму і назад з 17 по 19 вересня. У Керченській протоці бушує шторм, пороми не ходять.

Зараз ви читаєте новину «Пароми з анексованої Керчі перестали ходити в Росію: в кілометровій черзі назріває бунт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути