Ексклюзиви
понеділок, 05 квітня 2021 19:53

Від аварії відхрестився, але гроші пропонував: подробиці смертельної ДТП за участі поліцейського

Автор: zt.npu.gov.ua
  На Житомирщині водій на смерть збив 47-річного пішохода та втік.  Власником автівки виявився 32-річний поліцейський
На Житомирщині водій на смерть збив 47-річного пішохода та втік. Власником автівки виявився 32-річний поліцейський

Чоловіка, якого збили на дорозі в селі Малинівка у Житомирській області, звали Олександо Ковальчук. Йому було 47 років. 10 років тому він поховав дружину, залишився сам із 4-ма дітьми, наймолодшому синові зараз 12.

Олександр не дійшов 10 м до свого будинку. Коли його знайшов сусід – він ще подавав ознаки життя. Однак медики "швидкої" лише констатували смерть, повідомляє ТСН.

Авто, яке збило Олександра, належить 32-річному оперуповноваженому управління карного розшуку обласної поліції. Був переведений туди з Малина. Підвищення отримав за день до аварії. Рідні припускають, поліцейський з місця ДТП утік, бо був за кермом нетверезий, якраз через те, що святкував. Рідні загиблого кажуть, до них вже приїздили батьки поліцейського. Матері пропонували гроші.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ДТП із п'яним поліцейським у Броварах: усе, що відомо

"Щоб вона просто підписалась, щоб вона їх взяла, щоб не мати претензій. Мені від нього допомоги ніякої не треба, я хочу справедливості", - розповідає донька загиблого Оксана Ковальчук.

І рідні і селяни обурені. Активно переповідають чутки, як поліцейський намагається уникнути покарання.

"Він уже сказав, що машину вкрали, він за кермом не був, що то хтось їхав, то так сталось", - кажуть сусіди.

Справу про смертельну ДТП нині розслідує ДБР. Чи був саме поліцейський за кермом, а якщо був - то чи тверезий і чому залишив людину помирати - це мають з'ясувати слідчі. Поки ж він продовжує працювати. Якщо провину поліцейського доведуть, йому загрожує до 8 років позбавлення волі.

Аварія у Малинівці сталася 3 квітня. Тіло чоловіка обабіч дороги виявили близько 22.50. Завдяки зібраним на місці події речовим доказам вдалося встановити марку та колір машини. Упродовж ночі поліцейські перевіряли автомобілі марки Skoda зеленого кольору та їх власників щодо причетності до вказаної ДТП. У результаті на одній з вулиць Малина був виявлений автомобіль з характерними механічними пошкодженнями. Під час перевірки його власника встановлено, що машина належить поліцейському місцевого відділення, який з 1 квітня був відкомандирований до управління карного розшуку ГУНП.

Зараз ви читаєте новину «Від аварії відхрестився, але гроші пропонував: подробиці смертельної ДТП за участі поліцейського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути