вівторок, 17 квітня 2018 15:55

"Залишилися троє дітей" - назвали імена загиблих у страшній аварії в Кривому Розі
4

Алла Коротич
Фото: 1tv.kr.ua
Людмила Стешенко
Сергій Рак
Андрей Славин

17 квітня о 5:50 сталася смертельна ДТП на перехресті просп. Металургів та вул. Героїв АТО у Кривому Розі, загинули 8 людей. 6 уже опізнали, особи двох поки що не встановлені.

Серед загиблих 56-річний Михайло Кукленко, Марина Соловей (вік невідомий), Ігор Шкіря, Алла Коротич, 57 років, 39-річний Сергій Рак, Олександр Маханов, 36 років, 40-річний Андрій Славін та Людмила Стешенко.

Відомо, що у Сергія Рака залишилися троє малих дітей. Про це розповіла знайома родини Антоніна, передають "Факти".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розповіли про стан потерпілих у смертельному зіткненні в Кривому Розі

"Сергій працював з моїм чоловіком на заводі. Вранці він, як завжди, їхав на роботу на маршрутці. Але не доїхав. Сергій завжди був відповідальним і пунктуальним, тому коли він вчасно не з'явився на роботі, його відразу почали розшукувати. Подзвонили йому додому, але дружина сказала, що він поїхав на роботу і більше не виходив на зв'язок. Його знайшли в морзі. У нього залишилися дружина і троє дітей. Дружина працює медсестрою в лікарні, але зараз у декреті - молодшій дитині ще не виповнилося трьох років. Старшій дівчинці 15. Не уявляю, як дружина тепер одна підніматиме дітей. Сергій забезпечував сім'ю. Крім роботи на заводі часто робив ремонти - знову-таки, щоб заробити копійку для дітей", - розповіла жінка.

Син водія автомобіля Mazda, який став учасником смертельної аварії, знаходився на пасажирському сидінні. Хлопець стверджує, що його батько додав швидкості, оскільки вони спізнювалися на автовокзал. Хлопець мав їхати в Дніпро, і до відправлення залишалося близько 10 хв.

Зараз ви читаєте новину «"Залишилися троє дітей" - назвали імена загиблих у страшній аварії в Кривому Розі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути