пʼятниця, 29 грудня 2017 22:05

Поліція попереджає: Перед святами почастішали вбивства та розбої заради наживи

Поліція попереджає: Перед святами почастішали вбивства та розбої заради наживи
В поліції радять українцям бути обачними. Фото: УНІАН

Перед новорічно-різдвяними святами в Україні активізувалися злочинці, які заради наживи катують та вбивають людей.

Про це повідомив у Facebook перший заступник голови Національної поліції України - начальник кримінальної поліції В'ячеслав Аброськін.

"Напередодні новорічних і різдвяних свят активізувався й злочинний світ. Злочинці також "готуються" гарно відсвяткувати свята й роблять це дуже ретельно, спостерігаючи за нашими громадянами і в магазинах, і на вулиці, як ті розраховуються за покупки та демонструють наявні в них гроші.

Інколи наші громадяни безтурботно відчиняють вхідні двері незнайомим й наражають на небезпеку себе й своїх близьких", - зазначив Аброськін.

За останню добу, 28 грудня, в різних регіонах України були скоєні тяжкі злочини. Зокрема, у лісі на Житомирщині з наручниками на руках знайшли труп місцевого підприємця.

На Одещині злочинці проникли до приватного будинку місцевого фермера. Зв'язали господарів, били й катували їх. Викрали незначну суму грошей. З місця злочину поїхали автомобілем потерпілих. Подібний злочин був скоєний на Львівщині - злочинці проникли до приватного будинку підприємця та під загрозою фізичної розправи заволоділи його грошима, ювелірними виробами.

На Житомирщині злочинці через вікно залізли до хати пенсіонерок. Побили їх, зв'язали та викрали гроші.

На Донеччині до будинку приватного підприємця злочинці проникли, бо двері були відчинені. Побили господаря та забрали гроші. Нині потерпілий госпіталізований.

На Хмельниччині та Херсонщині злочинці проникли в двір подружжя пенсіонерів. Затягли їх до хати, погрожували пістолетом, викрали гроші та втекли.

На Дніпропетровщині троє невідомих проникли до будинку подружжя, зв'язали їх та двох малолітніх дітей. У присутності малечі побили їхніх батьків, погрожували застосуванням пістолета та ножа, вкрали гроші та мисливську зброю.

В Одесі у своєму будинку знайдені мертвий 73-річний чоловік з тілесними ушкодженнями та його дружина в непритомному стані з тілесними ушкодженнями. Попередньо встановлено, що минулої ночі до хати потерпілих проникли шестеро невідомих.

"Поліція буде робити все можливе, щоб злочинці були встановлені, затримані та понесли покарання. Це обов'язково станеться, але запобігти біді можна, дотримуючись простих правил безпеки. Бережіть себе та своїх близьких", - зазначив Аброськін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Аброськін: затримали злочинців, що вбивали людей

Раніше В`ячеслав Аброськін повідомив про затримання підозрюваних у викрадені та вбивстві людей. Злочинці скоювали вбивства протягом 2017 року в Київській та Одеській областях.

Зараз ви читаєте новину «Поліція попереджає: Перед святами почастішали вбивства та розбої заради наживи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути