Ексклюзиви
четвер, 12 квітня 2018 12:55

Очевидиця ДТП у Харкові розповіла про загадкове авто

Очевидиця ДТП у Харкові розповіла про загадкове авто
Свідок масштабної ​​ДТП у центрі Харкова  Таїсія Помазан розповіла про невідомий автомобіль, який, імовірно, міг брати участь у гонках з Оленою Зайцевою на вул. Сумській. Фото -  NewsRoom

Свідок масштабної ​​ДТП у центрі Харкова Таїсія Помазан розповіла про невідомий автомобіль, який, імовірно, міг брати участь у гонках з Оленою Зайцевою на вул. Сумській.
Заява прозвучала під час засідання Київського районного суду, передає NewsRoom.

Жінка зазначила, що перед аварією йшла по провулку Мечникова. Вона не бачила момент зіткнення і на який колір світлофора рухалися автомобілі, але чула звуковий сигнал Lexus.
Жінка також повідомила, що один з можливих свідків поїхав з місця ДТП відразу після того, що сталося.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зайцева під час аварії була без водійського посвідчення

"Коли я вийшла з-за повороту, побачила червоний автомобіль Mazda, який рухався в попутному напрямку з Lexus. За кермом машини був високий хлопець у шкіряній куртці, худий, зі світлим волоссям. Він вийшов з авто, подивився на Touareg, побачив, що люди лежать, і поїхав ", – повідомила вона.

На відеозаписові також був помічений червоний автомобіль.

18 жовтня 2017 року в Харкові сталася смертельна аварія за участю автомобіля Lexus, що їхав на червоне світло і від зіткнення з Volkswagen Touareg вилетів на тротуар і перекинувся. Загинули 6 та травмувалися 5 людей. Позашляховиками кермували студентка Олена Зайцева та підприємець Геннадій Дронов. Обом загрожує до 10 років в'язниці. Київський районний суд Харкова досі не визначив швидкість автомобілів учасників ДТП. Олена Зайцева визнала провину, попросила у всіх пробачення та пригадала момент аварії. Сказала, що наближаючись до перехрестя вул. Сумської та пров. Мечникова, побачила на світлофорі миготливий зелений. Зрозуміла, що не встигне загальмувати, та вирішила не знижувати швидкість. У момент зіткнення із другим автомобілем різко натиснула на гальма та повернула вправо.

Зараз ви читаєте новину «Очевидиця ДТП у Харкові розповіла про загадкове авто». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути