середа, 04 березня 2020 14:24

Обшук у адвоката Антоненка: що шукали і що забрали

Обшук у адвоката Антоненка: що шукали і що забрали
У юриста Леоніда Маслова, який входить у групу захисту фігуранта справи Шеремета Андрія Антоненка, провели обшук. Фото: facebook.com/leonid.masl0v

Обшуки вдома у Харкові в юриста Леоніда Маслова, який входить до групи захисту підозрюваного у справі Шеремета музиканта Андрія Riffmaster Антоненка, тривали протягом чотирьох годин від 7-ї ранку.

Як з'ясувалося, поліцейські шукали в Маслова телефон Антоненка, з якого він міг заходити в соціальні мережі, проте його не знайшли. Натомість забрали особистий телефон і набої до нарізної та травматичної зброї, на яку він має відповідний дозвіл, повідомляє ТСН.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Слідство у відчаї": адвокат Кузьменко прокоментував обшук у колеги

Сам юрист називає обшук помстою правоохоронців, адже неодноразово називав розкриття вбивства Шеремета фейковим.

"Я нагадаю, що військовослужбовцю та музиканту Андрію Антоненку закидають організацію вбивства Шеремета. Його затримали минулого грудня. Відтоді він перебуває під вартою. Кардіолога Юлію Кузьменко підозрюють у тому, що вона заклала вибухівку під машину. Вона теж нині у СІЗО. Начебто причетну до вбивства військову медичку Яну Дугарь відправили під цілодобовий домашній арешт", - сказав він.

У юриста Леоніда Маслова провели обшук на підставі ухвали Печерського суду столиці. Слідчий подав відповідне клопотання у зв'язку з тим, що нібито Маслов заходив в акаунт Андрія Антоненка і міг видалити інформацію.

Зараз ви читаєте новину «Обшук у адвоката Антоненка: що шукали і що забрали». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути