понеділок, 04 лютого 2013 13:50

Миколаївського валютника зарізали просто на ринку

Миколаївського валютника зарізали просто на ринку
Фото: fedpress.ru

В Первомайську (Миколаївська область) вдень 1 лютого, близько 13.00, увагу працівників та відвідувачів місцевого ринку привернув чоловік, руки та одяг якого були покриті плямами крові. Він швидко йшов до виходу, а громадяни, відчувши недобре, направились на те місце, звідки невідомий вийшов. У глухому куті лежав, не подаючи ознак життя, один з постійних відвідувачів базару.

На місце пригоди відразу були викликані бригада швидкої медичної допомоги та міліція. Лікарі констатували смерть чоловіка, а експерт, оглянувши тіло, виявив, що у нього ножове поранення грудної клітини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пенсіонер вдарив сина ножем, бо той неправильно розчистив сніг

Відпрацьовуючи прилеглу до місця скоєння злочину територію, міліціонери біля місцевого стадіону звернули увагу на чоловіка, який за всіма зовнішніми ознаками відповідав прикметам, які надали свідки. Розуміючи, що у незнайомця має бути холодна зброя, правоохоронці не дали можливості підозрюваному вчинити опір та затримали його. Під час попереднього огляду у чоловіка було вилучено удавку та кухонний ніж, на якому були краплі бурого кольору, схожі на кров. Такі ж краплі знаходились на його одягу та руках.

60-річного місцевого мешканця було доставлено до міськвідділу міліції. Під вагою обґрунтованих доказів затриманий визнав свою причетність до скоєння злочину.

За попередніми даними, головним мотивом вчиненого був намір заволодіння грошима потерпілого. 28-річний чоловік забезпечував собі надходження коштів тим, що займався незаконними валютними операціями.

Слідчим відділенням Первомайського МВ УМВС розпочато досудове слідство за ознаками ч.2 ст.115 КК України (умисне вбивство), яка передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком від 10 до 15 років або довічного позбавлення волі. Підозрюваний перевіряється на причетність до скоєння інших злочинів, повідомив СЗГ УМВС в Миколаївській області.

Зараз ви читаєте новину «Миколаївського валютника зарізали просто на ринку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути