Ексклюзиви
понеділок, 01 серпня 2022 11:21

Спецтема: Війна Росії проти України

"Несуть службу" РФ: 11 правоохоронцям із Бердянська й Генічеська оголосили підозру

"Несуть службу" РФ: 11 правоохоронцям із Бердянська й Генічеська оголосили підозру
На території тимчасово захоплених Запорізької та Херсонської областей 11 правоохоронців перейшли на бік РФ. Фото: pexels.com

На території тимчасово захоплених Запорізької та Херсонської областей 11 правоохоронців пішли на співпрацю з ворогом. Їм заочно повідомили про підозру у державній зраді.

Вісім зі зрадників добровільно погодилися "співпрацювати" з Російською Федерацією у незаконно створеному загарбниками правоохоронному органі в Бердянську. Про це повідомило Державне бюро розслідувань 1 серпня в Telegram.

"За даними досудового розслідування, починаючи з квітня правоохоронці проводили обшуки за місцем проживання колишніх колег. Вони вивозили цінне майно, а в подальшому допомагали так званим "переселенцям із РФ" розселитись у вкрадене житло", – йдеться в дописі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Командир взводу снайперів, зрадник і лейтенанти: показали свіжу партію "вантажу 200" РФ

Ще трьом зрадникам із Херсонщини оголосили підозру. Вони після 24 лютого добровільно погодилися "нести службу" у так званому "Генічеському райвідділу поліції ГУ МВС у Херсонській області".

Усім підозрюваним загрожує 15 років або довічне позбавлення волі з конфіскацію майна.

Шість правоохоронців з тимчасово окупованого Бердянська Запорізької області перейшли на бік ворога. Державне бюро розслідувань заочно повідомило їм про підозру в державній зраді. Чоловіки за власним бажанням почали службу в місцевому окупаційному правоохоронному органі на тимчасово непідконтрольних територіях Запорізької області. За скоєне зрадникам загрожує 15 років позбавлення волі або довічне ув'язнення з конфіскацію майна.

Зараз ви читаєте новину «"Несуть службу" РФ: 11 правоохоронцям із Бердянська й Генічеська оголосили підозру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути