пʼятниця, 14 березня 2014 17:41

Спецтема: Кримська криза: "тиха" війна та анексія

Невідомі напали на передавальний центр і відключили в Криму радіо

Невідомі напали на передавальний центр і відключили в Криму радіо
Фото: pustunchik.ua

У Криму в містах Керч та Євпаторія групою невідомих було скоєно напад на передавальний центр, де знаходяться передавачі мережевих українських радіостанції "Хіт Fm", "Русское Радио Україна", "Радіо ROKS", "KISS Fm", "Радіо RELAX" та "Радіо Мелодія".

Як повідомляє прес-служба радіо групи "ТАВР Медіа", внаслідок нападу було пошкоджене технічне обладнання та порізані дроти передавачів.

"Радіостанції, які транслюють музику виконавців з усіх кінців світу, і з Росії у тому числі, виявились втягнутими в політичний конфлікт, що, на нашу думку, позбавлено будь-якої логіки і не має жодного пояснення. Наразі ми маємо інформацію про те, що подібні бандитські напади на українських мовників плануються в інших містах Криму", йдеться у повідомленні прес-служби.

ТАВР Медиа - найкрупніша радіо група України. До складу ТАВР Медіа входять 6 концептуально різних мережевих радіостанцій, що посідають позиції лідерів у загальнонаціональних та локальних рейтингах - "Русское Радио Україна", "Хіт FM", "Радио Мелодия", "Радио Roks", "Кiss FM", Радио Relax.

Усі вищеназвані радіостанції працюють уже більше 10-ти років для всіх громадян Україні, що проживають в республіці Крим на різних мовах як українській, так і російській.

Зараз ви читаєте новину «Невідомі напали на передавальний центр і відключили в Криму радіо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути