середа, 13 січня 2021 13:14

Невідомі на території гаражів постріляли безпритульних собак

Невідомі на території гаражів постріляли безпритульних собак
Тварин 11 січня знайшли місцеві волонтери Фото: pixabay.com

У селищі Іршанськ Житомирської області на території гаражів знайшли 4 мертві собаки.

Тварин 11 січня знайшли місцеві волонтери. За словами Анастасії Войтенко, одну із вбитих собак звали Найда. Вона жила на території гаражів і її постійно підгодовували місцеві жителі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шкуродер познущався з собаки і вибив йому 2 ока

"Ми приїхали, зайшли, хотіли подивитися, там було 5 цуценят усередині. Ми підійшли і одразу побачили цю всю картину. Тут м'ясо, кров та мозок. Тобто собаку застрелили прямо впритул. Вона була всередині. До неї не заходили, просто покликали, вона вийшла і одразу, значить, був постріл їй у голову, цілеспрямовано. Собака впала і її потягли. Сліди крові ведуть у яму, яка є в кінці гаражного кооперативу. І там лежить Найда - мертва із простреленою головою", - розповіла волонтерка Анастасія Войтенко, передає "Суспільне".

Доки шукали тіло собаки, на землі знайшли 2 гільзи. Найду знайшли мертвою посеред сміття.

"Коли я пішла дивитися, де Найда, то за слідами я побачила на землі гільзу. Ми сподіваємося, що злочинця знайдуть. Ми будемо за це боротися. Бо таке не можна залишати без покарання", - розповіла волонтерка Вікторія Танковська.

На територій гаражного кооперативу постійно живуть близько 20 тварин, яких підгодовують місцеві жителі. Волонтерка Вікторія Танковська каже, що застрелених собак на цій території знаходять не вперше. Після вбивства Найди волонтерки звернулися до зоозахисниць із Житомира. Разом вони вирішили викликати поліцію.

Доки їхала поліція, на цьому ж смітнику жінки знайшли тіла ще трьох вбитих собак.

"Такі дії не можна залишати безкарними. Ми ще знайшли 3 трупи собак. Не факт, що більше немає. Просто немає вже сил шукати", – розповіла волонтерка Людмила Охотнікова.

Через 3 год. приїхали поліцейські, які оглянули місце події, прийняли заяву про скоєний злочин та забрали собак для проведення експертизи.

У Києві жінка відбила покаліченого пса від шкуродерів і врятувала йому життя. Вона натрапила на 3 чоловіків у лісі, де вони прив'язали тварину до дерева та били.

Зараз ви читаєте новину «Невідомі на території гаражів постріляли безпритульних собак». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути