четвер, 23 липня 2020 13:24

Назвали ім'я та вимоги полтавського терориста

Назвали ім'я та вимоги полтавського терориста
Полтавський терорист вимагає не саджати його в тюрму. Фото: t.me/minnni_tg/2706

У мережі назвали персональні дані полтавського терориста, який утримує в заручниках начальника полтавського обласного управління карного розшуку.

Також стали відомі вимоги викрадача, повідомляє Telegram-канал PavlovskyNews.

"Як повідомило достовірне джерело, злочинця звуть Скрипник Роман Миколайович. Він 1988 року народження. Раніше був засуджений за зберігання та збут наркотиків. Також брав участь в АТО", - йдеться в повідомленні.

Від поліції про особу терориста було відомо, що йому 32 роки і раніше він працював автослюсарем в ангарах, біля яких і відбулася сьогоднішня подія. Чоловік - житель Полтави, раніше судимий.

Як повідомляє "Полтавщина" з посиланням на реєстр судових рішень, Роман Скрипник одружений і має дитину. Він брав участь в АТО й 2019 року був засуджений Полтавським районним судом до 3 років умовно за крадіжку та зберігання наркотиків.

"Цей реєстр також містить дані, що людина з таким самим ім'ям була засуджена за крадіжку у грудні 2014 року. Чоловіка засудили до 3 років умовно. У лютому 2015-го його призвали на військову службу. На початку 2016 року він вийшов в запас. У березні 2017 року людина з таким самим ім'ям, за рішенням суду, була примусово відправлена на стаціонарне лікування у Полтавську обласну психілікарню з діагнозом "гострий поліморфний психотичний розлад із симптомами шизофренії, суїцидальні наміри, агресія до оточення". Далі, 2019-го, був вирок за крадіжку та наркотики, а 1 червня 2020 року — 10,2 тис. грн штрафу та позбавлення водійського посвідчення на 1 рік за керування автомобілем у стані наркотичного сп'яніння", - пише інтернет-видання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Полтавському викрадачу надали авто - він із заручником їде в бік Києва

Із посиланням на поліцію місцеві ЗМІ повідомили, що стали відомі вимоги викрадача: він вимагає не ув'язнювати його.

Поліція в Полтаві проводить спецоперацію із затримання злочинця. Він дістав гранату, висмикнув чеку і погрожував підірвати себе та поліцейського. Інцидент стався під час затримання особи, яку підозрюють у крадіжках авто.

Зараз ви читаєте новину «Назвали ім'я та вимоги полтавського терориста». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути