понеділок, 18 грудня 2017 07:56

Повінь на Закарпатті: з'явилося відео з дрона

Повінь на Закарпатті: з'явилося відео з дрона
Внаслідок тривалих опадів, які почалися 9 грудня, на усіх річках Закарпатської області сталося підняття рівня води. Тому близько 170 чоловік довелося тимчасово переселити до родичів, їх житло доки не придатно для проживання. Фото: newsone

Рівень води в річках на Закарпатті знижується. Рятувальники відмічають, що потерпілих від негоди немає, але від великої води понесли збиток декілька десятків будинків і майже тисяча дворів.

Внаслідок тривалих опадів, які почалися 9 грудня, на усіх річках Закарпатської області сталося підняття рівня води. Тому близько 170 чоловік довелося тимчасово переселити до родичів, їх житло доки не придатне для проживання.

У мережі опублікували відео паводку на Закарпаття, зроблене з висоти пташиного польоту в Facebook видання Mukachevo.net.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лавина в Карпатах: рятувальники попереджають про серйозну небезпеку

Місцевий відеограф Олександр Бантюк зняв відео в неділю, 17 грудня, з дрона.

"Учора зняти не вдалося, тому що рівень води був вищий і йшов щедрий дощ. А вже сьогодні мені вдалося зняти підтоплені села Ольховка і Комяти", - розповів він.

Внаслідок інтенсивних дощів, що з невеликими перервами йдуть на Закарпатті вже тиждень, вода в основних водних артеріях різко піднялася, область накрила третя паводкова хвиля.

Зараз ви читаєте новину «Повінь на Закарпатті: з'явилося відео з дрона». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути