середа, 20 липня 2016 23:58

Найєм: Убивць Шеремета знайдуть дуже швидко

Найєм: Убивць Шеремета знайдуть дуже швидко
Фото: www.5.ua

Нардеп: виконавців убивства Шеремета знайдуть дуже швидко.

Виконавця убивства журналіста Павла Шеремета знайдуть дуже швидко. Правоохоронці докладають зусиль. Таку думку в ефірі "5 каналу" висловив народний депутат від фракції "Блок Петра Порошенка" Мустафа Найєм.

"Щодо слідства, то зараз робиться дуже багато, і з боку Нацполіції, і з боку Генпрокуратури, і з боку Служби безпеки. З мого журналістського досвіду, думаю, що виконавця знайдуть дуже швидко. Адже, щоб спланувати такий злочин, потрібно дуже багато чого робити, і я не вірю в те, що немає слідів", - наголосив Найєм.

Він припустив, що вибуховий пристрій встановлювали вночі і висловив сподівання, що збереглося відео із відеокамер, розміщених у кварталі, де стояла автівка.
"...камери там є, тобто це невеликий проміжок часу. Тим більше, якщо це технічний пристрій, то він точно має сліди - як він виконувався, яка була вибухівка, її походження, механізм. Якщо це радіопристрій, то це означає, що ще легше буде знайти сліди", - наголосив нардеп.

Крім того, Найєм додав, що "хто б не спланував і не керував цим убивством – це атака на країну".

Як повідомлялося раніше, 20 липня близько 7:45 ранку стався вибух в автомобілі на перехресті вулиць Богдана Хмельницького та Івана Франка, навпроти ресторану "Макдональдз". Внаслідок вибуху загинув відомий журналіст Павло Шеремет.

Попередньо слідчі кваліфікують цю подію, як умисне вбивство.

Зараз ви читаєте новину «Найєм: Убивць Шеремета знайдуть дуже швидко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути