понеділок, 12 березня 2018 22:05

Начальника столичної районної податкової затримали на хабарі

Начальника столичної районної податкової затримали на хабарі
В.о. заступника начальника Державної податкової інспекції загрожує від 3 до 7 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Фото: військова прокуратура

12 березня у столиці затримали виконуючу обов'язки заступника начальника Державної податкової інспекції фіскальної служби України в Деснянському районі.

Затримана отримала від підприємця неправомірну вигоду в розмірі 5 тис. грн і $1000 за зміну умов оподаткування суб'єкта підприємницької діяльності, надання відповідної виписки, а також за видачу представнику бізнесмена довідок про відсутність заборгованостей по сплаті податків, повідомив спікер Генеральної прокуратури Андрій Лисенко.

Затримання провели під процесуальним керівництвом військової прокуратури Київського гарнізону слідчі Головного управління СБУ разом з оперативниками.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Махінатори вимагали понад 1 млн грн хабара за землю померлих

Чиновниці готують оголошення про підозру та клопотання до суду про обрання їй запобіжного заходу і про відсторонення від займаної посади.

Їй загрожує від 3 до 7 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Військова прокуратура Івано-Франківського гарнізону спільно з поліцією задокументувало факт вимагання та одержання хабара старшим пункту постійної дислокації однієї з військових частин.

Зараз ви читаєте новину «Начальника столичної районної податкової затримали на хабарі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути