Ексклюзиви
середа, 01 червня 2016 19:16

На Житомирщині повісився 20-річний студент

На Житомирщині повісився 20-річний студент
Фото: facebook.com

31 травня у Першотравенську на Житомирщині поховали 20-річного студента Юрія Пунченка. Про це Gazeta.ua розповіли родичі хлопця.

Він повісився ввечері 29 травня на горищі в будинку матері. До самогубства Юрій готувався заздалегідь - купив мотузку у крамниці і написав передсмертну записку.

"У записці він написав, як усіх нас любив. Казав, що робив усе для нас аж до того трагічного дня. Писав, що життя надто складне для нього. Для кожного з нас знайшов добре слово - для мене, для бабусі, для дітей", - розповіла тітка Наталія Подчаєва.

Юрій вчинив самогубство десь близько 18:15. Перед тим у блокноті записав: "Смерть. Свобода". Вже мертвого парубка знайшов брат Василь. Він і зняв тіло з горища.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Києві чоловік стрибнув з вікна військкомату, бо не хотів служити

"Юрочка був дуже хорошим. Дуже акуратний у всьому. Після інституту планував вчитися на хірурга. Думаю, з нього вийшов би гарний лікар. Його всі любили. Особливо діти. Мав двох молодших братиків. Вони завжди чекали його приїзду. Приїжджав не часто - раз на місяць. Але з собою завжди привозив щось смачненьке", - згадує Наталія.

В Інституті медсестринства не розуміють причину такого вчинку парубка. Кажуть, він був активний, гарно вчився і готувався до випуску.

Поліція порушила кримінальне провадження за статею навмисне вбивство. Тривають слідчі дії.

Нагадаємо, медсестру Людмилу Кравчук, яка загинула рятуючи літніх людей у Літочках на Київщині, поховають у Баранівці Житомирської області.

Зараз ви читаєте новину «На Житомирщині повісився 20-річний студент». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути