Ексклюзиви
пʼятниця, 19 липня 2013 10:00

На Житомирщині на поле впав літак
8

Фото: Фото: Прес-служба ДСНС

18 липня о 07:25 до оперативно-координаційного центру Управління ДСНС у області надійшло повідомлення про те, що у Бердичівському районі, на полі, між селами Половецьке та Білоцерківка, сталася авіаційна подія з одномісним літаком "Z-37" виробництва республіки Чехія.

Про це повідомили у прес-службі ДСНС у Житомирській області

"Пілот літака, 51-річний мешканець селища Озерне Житомирського району, здійснював тренувальний політ з міста Житомир до міста Бердичів. За його словами, через сонце він, втративши орієнтацію у просторі, не помітив високовольтної повітряної лінії електропередач 35 кВ, внаслідок чого, зачепившись за неї, літак упав. Від удару об землю повітряне судно позбулося двигуна і на шасі перекинулося назад", - розповіли рятувальники.

На той час, один з мешканців Бердичівського району об'їздив своє власне кукурудзяне поле на велосипеді та став свідком даної надзвичайної події. Чоловік відразу ж кинувся на допомогу пілотові, витягнув його з розбитого літака та викликав медиків і рятувальників.

По їх прибуттю постраждалого з травмами різного ступеню важкості: забій правої ноги, множинні садни голови, "каретою" швидкої допомоги було доставлено до Бердичівської районної лікарні. Стан його здоров'я – задовільний. Загрози життю – немає.

Зараз ви читаєте новину «На Житомирщині на поле впав літак». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути