Ексклюзиви
вівторок, 05 червня 2012 13:04

На Закарпатті невідомі розтрощили приміщення колишнього офісу ВГО "Свобода"
5

У будівлі було все перевернуто догори дригом
Фото: Фото: ВГО «Свобода»
Офіс розтрощили не з хуліганських, а з політичних мотивів
Офіс розтрощили не з хуліганських, а з політичних мотивів
У будівлі було все перевернуто догори дригом

У п'ятницю під вечір члени Тячівського районного осередку Всеукраїнського об'єднання "Свобода", що на Закарпатті, виявили розтрощене приміщення колишнього офісу.

У будівлі, розташованій у місті Тячеві, було все перевернуто догори. "Офіс "Свободи" ми перенесли у нове приміщення ще минулого тижня. У старому зберігали тимчасово меблі та сейф з документами. Кілька днів члени об'єднання не навідувалися туди, а коли прийшли, виявили, що там все потрощене", - розповів керівник обласного осередку "Свободи" Олег Куцин.

За словами "свободівця" у приміщенні були виламані вхідні двері та металеві решітки, розтрощені меблі, внутрішні двері, вікна, побиті умивальники та унітази, розбитий газовий котел. "Навіть стіни, було видно, навмисне трощили. А от сейф, у якому зберігалися документи, уцілів", - зауважив Куцин.

За словами керівника районного осередку "Свободи" Володимира Гапуна, до міліції "свободівці" поки не зверталися. "Зараз вирішуємо якраз питання, чи писатимемо заяву. На мою думку, офіс розтрощили не з хуліганських, а з політичних мотивів. Бо, якби це робили хулігани, вони б зсередини щось винесли. Від нас же нічого не вкрали, тільки хотіли, очевидно, залякати", - сказав він. Також, за словами Гапуна, зробити це могли представники антиукраїнських організацій. "Можливо, це справа рук русинських організацій", - вважає "свободівець".

Кілька тижнів тому у селищі Солотвине Тячівського району невідомі двічі пошкодили пам'ятний знак, встановлений представниками ВГО "Свобода". Справа наразі передана до суду. У пошкодженні знаку підозрюють двох молодиків.

Зараз ви читаєте новину «На Закарпатті невідомі розтрощили приміщення колишнього офісу ВГО "Свобода"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути