вівторок, 31 січня 2012 18:26

На Закарпатті знайшли завод, що випускав контрафактні алкогольні напої
6

Фото: Фото: Управління податкової міліції ДПА України в Закарпатській області

Співробітники закарпатської податкової міліції викрили днями підприємство, яке виготовляло й продавало контрафактні алкогольні напої.

До того ж, як з'ясували експерти, продукція не відповідає державному стандарту і є шкідливою для споживання.

"Підприємство, яке випускало слабоалкогольні та алкогольні напої, за документами виготовляло зовсім іншу продукцію, - розповів начальник управління податкової міліції ДПАУ в Закарпатській області Євген Приндак. – Та, як з'ясувалося, на замовлення однієї зі всеукраїнських дистриб'юторських фірм завод випускав напої, які потім реалізувалися по всіх областях України. Співробітники податкової міліції виявили на складах готової продукції на понад 13 мільйонів гривень".

Коли напої перевірили експерти, виявилося, що вони були виготовлені без дотримання технологічних умов, а тому надто шкідливі для людського організму.

"Розрахунок з підприємством-виробником замовники здійснювали не облікованою готівкою з використанням карткових рахунків фізичних осіб. А замовник продукції оформлював прихідні документи від фіктивних суб'єктів господарської діяльності", - сказав Приндак.

Податківці вилучили з підприємства документи, печатки, штампи, знаряддя та обладнання для виробництва. Наразі триває досудове слідство, встановлюється коло осіб, причетних до оборудок.

Зараз ви читаєте новину «На Закарпатті знайшли завод, що випускав контрафактні алкогольні напої». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути