понеділок, 03 жовтня 2011 19:52

На Закарпатті бетонна конструкція розчавила чоловіка

На Закарпатті бетонна конструкція розчавила чоловіка

Поблизу села Пістрялово Мукачівського району Закарпаття загинув 30-річний мешканець села Немирівка Хмельницької області Юрій. Чоловіка розчавила бетонна конструкція стіни, яку він демонтував разом із колегами.

"Трагедія сталася, коли Юрій разом з іншими працівниками зносили будівлю радіолокаційної станції", - розповів Gazeta.ua співробітник управління МНСУ в Закарпатській області Федір Філіп.

Юрій працював в одній зі столичних фірм. В ці дні він із колегами працював на Закарпатті: зносив бетонні конструкції незавершеної будівлі, яка призначалася під РЛС. Чоловік перебував у кабіні екскаватора. В той момент, коли техніка знаходилася під стіною будівлі, важка бетонна конструкція полетіла вниз. Вона придавила екскаватор, а разом з ним і водія. Чоловік загинув на місці.

Наразі співробітники Мукачівського райвідділу міліції розслідують смертельний випадок. Справу буде передано до прокуратури.

У Юрія сиротами залишилися двоє дітей.

Зараз ви читаєте новину «На Закарпатті бетонна конструкція розчавила чоловіка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути