середа, 18 січня 2012 14:35

На станції техобслуговування у Рівному згоріло кілька машин

На станції техобслуговування у Рівному згоріло кілька машин

Учора вогнеборці запобігли великій пожежі у гаражі підприємства "Автоторгсервіс" на вулиці Струтинської, 21 у Рівному. Пізно увечері 17 січня сторож відчув у боксі станції технічного обслуговування сильний запах диму. Чоловік підійшов ближче, щоб з'ясувати чи є підстави для тривоги. Причину побачив одразу - загорілася одна з іномарок без номерних знаків.

Черговий не розгубився, викликав пожежників, а сам схопив вогнегасник. Однак полум'я розгорілося вже надто сильно і сторож мусив відступити. Вогонь перекинувся й на інше авто.

Окрім "Пежо Експерт" 2009-ого року випуску та старого "Фольксвагена Т-4" в гаражі стояло ще кілька автомобілів. Їх встигли врятувати вогнеборці, які приїхали на виклик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Запоріжжі згоріли 7 автівок, які банк забрав за борги

"Автомобілі просто виштовхували на вулицю. Адже в кожного з них було достатньо палива у бензобаках, щоб вибухнути від перегріву. Всього з боксу врятували 6 леговиків", - розповідає Дмитро Мельник з прес-центру обласного управління МНС. – "Окрім цього, під час огляду в гаражі знайшли ще газовий балон. Його теж віднесли подалі від станції".

Палаючі іномарки вчасно загасили. У "Пежо" вогнем знищено передній відсік, у "Фольксвагена" згорів салон. У цегляному одноповерховому гаражі, де стояли автомобілі, закоптило стелю та стіни.

Житлових будинків поблизу немає, однак вибух автомобілів міг би пошкодити будівлю самого автосервісу. Збитки від пожежі і причину загоряння ще з'ясовують.

Зараз ви читаєте новину «На станції техобслуговування у Рівному згоріло кілька машин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути